Українець намагався незаконно перевезти на територію Польщі раритетний автомобіль. Його затримали поруч з пунктом пропуску Краковець, передає портал "Твоя Машина".

На території України є безліч раритетних автомобілів. Велика частина з них - це застарілі представники радянського автомопрому, зокрема "москвичі", "Волги", "Перемоги", "Запорожці", а також багато інших.

В такому випадку мова йде моделі» Москвич 401 " 1955 року. 27-річний водій намагався перевезти його до Польщі, проте він був затриманий правоохоронцям.Прикордонники конфіскували його після виявлення неточностей у документах.

Зокрема, митники з'ясували що VIN-код на авто і в реєстраційних документах не збігається, тому водія довелося затримати.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Відзначимо, що "Москвич-401" - це вдосконалена класичної версії автомобіля I групи малого класу, в якому змінили трансмісію і збільшили потужність двигуна.

Нагадаємо, український IT-шник розбив Елітний Ferrari за мільйон доларів в Дубаї: "Бачок потік?". Українець показав кадри в момент аварії в центрі столиці ОАЕ

Раніше Знай писав, якість Renault, а габарити Lexus: яким буде новий український кросовер Заз"Перемога". За своїми габаритами новинка порівнянна з Lexus NX. З нею ж схожий і салон моделі, який буде укомплектований.

Нагадаємо, портал Знай.uа повідомляв, що хлопець штовхнув беззахисного школяра під колеса легковика, водій ледь не посивів. Житель російського міста Мурманськ опублікував запис з відеореєстратора, який був зроблений 6 лютого, приблизно о 20: 35 біля будинку № 48 на проспекті Леніна.