У мережі Відео з півострова Криму, на якому показаний танець чоловіка в жіночому одязі перед чиновниками. Дане дійство було подарунком на 23 лютого, передає видання Комсомольська правда.

Подія трапилася в смт Нижегірський. На відео можна побачити повного чоловіка, який танцює східний танець в жіночому одязі перед чиновниками, а також портетом Володимира Путіна. Після закінчення дійства танець супроводжується бурхливими оплесками.

"У будівлі адміністрації селища Нижньогірський хтось, схожий на трансвестита, виконує танець живота перед депутатами і чиновниками",-повідомив автор відео.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Імовірно даний танець знятий три роки тому. Це був презентом.

"Відео знято роки три тому, ще до пандемії коронавірусу. Танець живота виконали в якості презенту на 23 лютого чоловікам адміністрації", - повідомляє джерело.

Раніше портал Знай.uа повідомив, що спортсмен провів мовчазний протест на Олімпіаді - 2022 у Пекіні: "Ні війні в Україні". Український скелетоніст Владислав Гераскевич, який виступає за національну збірну, влаштував протест.

Також Знай писав, касирка-гладіатор провчила грабіжника, який погрожував їй дверною ручкою: "пакет з пакетами" перетворився на зброю.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що начальник впав з даху і загинув на місці, показуючи, як швидко збивати бурулькі. Глава будівельного підприємства в Нижньому Новогороді пред'явив претензії своїм співробітникам про те, що вони занадто повільно і мляво збивають лід з даху.