Молитва, яка спрямована на те, щоб зберегти сімейний затишок. Про це повідомляє портал Доброта.

Як відомо, молитва є частиною практики будь-якого християнина. Зокрема, віруючий повинен молитися вранці і ввечері, а також відвідувати загальні богослужіння хоча б раз на місяць, а в ідеалі щонеділі (в пости - частіше), де також здійснюється ця практика.

Молитва, скріншот: Youtube
Молитва, скріншот: Youtube

Попри те, що молитва мертва без справ, а також на те, що сама по собі вона не є магічним ритуалом або замовленням на краще життя, при наявності проблем існує можливість просити Бога про конкретні мирські речі.

Молитва, скріншот: YouTube
Молитва, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зокрема, ті, хто стикаються з проблемами в сімейному житті, цілком можуть попросити про зміцнення шлюбу. Можна робити це своїми словами, а також скористатися відомою молитвою.

"Господи, Ісусе Христе! Приснодіво Маріє! На небесах проживаєте, за нами грішними доглядаєте, допомагайте у мирських тяготах!Вінчали чоловіком і дружиною, заповідали жити у світі, вірність голубину зберігати, ніколи не лаятись, чорними словами не кидатися. Вас хвалити, ангелів небесних співом насолоджуватися, дітей народжувати та ними разом займатися. Боже слово нести, бути разом у горі та радості.Дайте нам мир та спокій! Щоб любов голубина не минула, а ненависть, чорна пристрасть та біда в хату дорогу не знайшла! Господи, відгороди нас від людини злої, очі поганої, чортова діяння, думок тяжких, страждань марних. Амінь"

Раніше повідомляли, бабак Тимко підказав українцям, якою буде прийдешня весна-прогноз пухнастого синоптика.

Як повідомляв Знай.ІА, весілля, премія і хвороби: як дізнатися майбутнє по голубам на своєму підвіконні - народні прикмети.

Знай.ІА писав, День Федора Поминальника: як не упустити можливість поліпшити своє життя головні прикмети і заборони.