Стало відомо про нову трагедію в родині Кернесів. Після тривалої хвороби померла невістка екс-мера Харкова.

Про це стало відомо після повідомлення старшого сина Геннадія Кернеса Кирила, який написав пост на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Ти зігрівала і надихала мене. Ти була найбільшою мрією і найбільшою любов'ю. Це гірке слово-була...", - сказано в повідомленні під постом Кирила Кернеса.

Причину смерті офіційно не назвали, проте за інформацією ЗМІ, Яна Кернес тривалий час боролася з онкологією, а померла від інсульту.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Пост Кернеса, фото: скріншот
Пост Кернеса, фото: скріншот

Де і коли пройде церемонія прощання - поки що невідомо.

У пари залишилося двоє діточок-дочка Кіра і син Лука. Більше про особисте життя яни і Кирила практично нічого невідомо, адже вони вели не публічний спосіб життя.

Сім'я Кернес, фото: вільне джерело
Сім'я Кернес, фото: вільне джерело

Сам чоловік є заступником директора КП "Харківське міське бюро технічної інвентаризації", а після виборів у 2020 році він став депутатом Харківської обласної ради.

Трохи більше року тому від хвороби помер його батько Геннадій, який був досить впливовою особою в Харкові. Причиною смерті також стала хвороба. У серпні 2021 року він заразився коронавірусом, і його відразу ж відправили до Німеччини на лікування. Кілька місяців лікарі боролися за його життя, і навіть говорили про те, що чоловік йде на поправку.

Геннадій Кернес, скрін, відео YouTube
Геннадій Кернес, скрін, відео YouTube

В один момент йому стало гірше, і на початку грудня він помер. Похорони пройшли в рідному Харкові.

Нагадаємо, що Геннадію Кернесу було б 62: найяскравіші "перли" харківського мера

Раніше повідомлялося, що Геннадій Кернес зайняв місце на міськраді Харкова

Також, хворий Кернес рвався додому на Новий Рік, медики проти