У Рівненській області мати знайшла "оригінальний" спосіб карати сина. Жінка поселила хлопчика в котельню без вікон і з забитими цвяхами дверима і залишала йому склянку води і відро в якості туалету. Про це повідомляє "ТСН".

Про історію 12-річного Дмитра стало відомо, коли він мокрий і голодний втік з дому і пішов в інше село. Там його зустрів інший школяр, мати якого допомогла йому. Вона зазначила, що у хлопчика з собою була тільки ковдра, яку він взяв, щоб не замерзнути вдома. Додому він повертатися не хотів, він зізнався, що втік, так як його побила мама. Також він розповів, що його тримають під замком в котельні. Хлопчика зігріли, нагодували і викликали поліцію.

Кімната хлопчика. Фото: скріншот youtube
Кімната хлопчика. Фото: скріншот youtube

Правоохоронці були шоковані тим, в яких умовах жив школяр. Він пів року прожив у невеликій котельні, де не було вікон. У приміщенні був письмовий стіл, піч, канцелярське шкільне приладдя і невелике ліжко, яке навіть не застелили постільною білизною. В якості туалету школяр використовував відро.

Кімната хлопчика. Фото: скріншот youtube
Кімната хлопчика. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини
Показати ще

Бабуся Дмитра підтвердила, що хлопчика закривали, проте не постійно, а тільки двічі. Вона зазначила, що він тікав з дому, тому таким чином вирішили поборотися з його непослухом.

Сам же хлопчик зізнався, що мати його постійно била, а ось вітчим ставився добре. У школі про Дмитра відгукуються добре. Втім, там помітили, що додому після уроків хлопчик не поспішає, а одного разу на ньому помітили подряпини. Тоді про це була проінформована поліція і матір оштрафували за домашнє насильство.

Раніше Знай повідомляв, "душила хлопця": у Харкові вчителька повалила учня на парту і вичитала на очах в однокласників.

Також ми писали, стрілянина в центрі Києва: правоохоронці затримали 14 учасників зіткнення біля обмінника, ще двоє в лікарні. У поліції порушили кримінальне провадження за хуліганство.

Нагадаємо, що у Кривому Розі біля мерії стався вибух: попередньо - коробку привіз кур'єр "Нової Пошти". Біля входу в мерію Кривого Рогу стався вибух. За попередніми даними, підірвали коробку, яку приніс кур'єр