Зловмисники намагалися ввезти в Україну рекордну партію контрафактного товару, а саме електронних сигарет. Однак скоїти злочин завадили правоохоронці. Про це йдеться в повідомленні пресслужби СБУ.

У Службі безпеки зазначили, що організатори схеми намагалися приховано ввезти товари через Міжнародний аеропорт "Бориспіль". У документах зловмисники вказували неправдиві відомості про вантаж. Реалізувати товар вони хотіли на внутрішньому ринку України.

СБУ викрила рекордну партію контрафактної продукції. Фото: ssu.gov.ua
СБУ викрила рекордну партію контрафактної продукції. Фото: ssu.gov.ua

Так, під час слідчих діях на території "Борисполя" правоохоронці знайшли у вантажі ділків партію електронних сигарет без марок акцизного податку. Вага контрафактного товару становив 7 тонн, а його вартість оцінюється більш ніж у 16 мільйонів гривень.

СБУ викрила рекордну партію контрафактної продукції. Фото: ssu.gov.ua
СБУ викрила рекордну партію контрафактної продукції. Фото: ssu.gov.ua

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Дана партія контрафактного товару стала рекордною в Україні за останні кілька років. В СБУ зазначили, що на даний момент проводиться розслідування, щоб встановити особи всіх причетних і притягнути їх до відповідальності за злочин.

Раніше Знай писав, чоловік писав листи дітям і пропонував дружити: зловмисника викрили випадково, а правда про нього виявилася ще страшнішою. Страшна історія про чоловіка, який пише дітям під виглядом однолітка. Поліція нічого не може зробити.

Також ми писали, стрілянина в центрі Києва: правоохоронці затримали 14 учасників зіткнення біля обмінника, ще двоє в лікарні. У поліції порушили кримінальне провадження за хуліганство.

Нагадаємо, що у Кривому Розі біля мерії стався вибух: попередньо - коробку привіз кур'єр "Нової Пошти".