Один з найодіозніших та найскандальніших російських політиків Володимир Жириновський в ці лютневі дні опинився під наглядом лікарів. Справа в тому, що Володимир Вольфович заразився на коронавірусну інфекцією Covid-19 - фахівці вже діагностували у нього 75% ураження легенів.

Повідомляється, що Жириновський, який нещодавно погрожував захопити українську столицю за два дні, тепер лежить під ШВЛ, а ось сам факт того, що він хворіє, приховував більше двох тижнів.

Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з російських телеканалів.

Володимир Жириновський Фото: ТАСС
Володимир Жириновський Фото: ТАСС

Жириновський вирішив не повідомляти про зараження, оскільки вважав, що інформація про це внесе непотрібні сумніви до лав прихильників вакцинації. Так як сам Жириновський зробив аж 8 щеплень.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також відомо, що стан Володимира Жириновського залишається важким, динаміка негативна. Ситуація ускладнюється діабетом.

За інформацією одного з московських новинних Telegram-каналів, у політика прогресує дихальна недостатність, сатурація 90-91%. При цьому він вважає себе здоровим, рветься працювати і противиться лікуванню — щоб продовжувати неінвазивну вентиляцію легенів, йому дають заспокійливе.

Праву легеня уражено приблизно на 30%, ліву на 50%, але площа зараження збільшується. Організм не тримає цукор, тому Жириновському вколюють інсулін.

Раніше повідомляли, Жириновського підключили до ШВЛ-стан критичний: планують везти закордон - ЗМІ.

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Жириновський опинився в лікарні після погроз Україні - "Уражено 75% легень".

Знай.uа писав, Володимиру Жириновському" приснився "напад на Україну, пригрозив надпотужною зброєю: "Закінчити війну за 30 хвилин".