У нього виявлили штамм "Омікрон"

Сьогодні стало відомо про смерть російського 75-річного політика Володимира Жириновського, відомого низкою скандальних заяв щодо України. З початку лютого голова ЛДПР перебував в лікарні. Про це повідомляє телеграм-канал Mash.

Сенатор від ЛДПР Олександр Пронюшкін підтвердив, що Жириновський помер.

Фото: Жириновський, glavcom
Фото: Жириновський, glavcom

Депутат Державної Думи Федеральних зборів РФ всіх скликань був госпіталізований до Центральної клінічної лікарні в Москві 2 лютого.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"У зв'язку з питаннями, що надходять, прес-служба МОЗ повідомляє, що Володимир Жириновський був госпіталізований 2 лютого в ЦКЛ з діагнозом Covid-"Омікрон", - повідомили в прес-службі міністерства охорони здоров'я Росії.

Скріншот
Скріншот

Скріншот: Телеграм
Скріншот: Телеграм

Як повідомили напередодні у російському ТАСС, 9 лютого стан Володимира Жириновського погіршився.

"Володимира Вольфовича госпіталізовано, перебуває в лікарні у тяжкому стані. <...> У Центральній клінічній лікарні, він там уже пару днів", - повідомив співрозмовник агентства.

Володимир Жириновський Фото: ТАСС
Володимир Жириновський Фото: ТАСС

Скріншот
Скріншот

Як повідомляє BBC News, останнім часом російський політик не з'являвся на публічних заходах, а також не було його ефірів і в партійних месенджерах.

Жириновський, фото: youtube
Жириновський, фото: youtube

Нагадаємо, Володимир Жириновський був керівником фракції Ліберально-демократична партія Росії (ЛДПР) у Державній думі більше 30 року - з 21 грудня 2011 року.

Проте, згодом смерть Володимира Жириновського спростував спікер Держдуми В'ячеслав Володін. То ж залишається лише гадати, хто з них дає актуальну інформацію.

"Всіх, хто переживає за здоров'я Володимира Вольфовича Жириновського, хочу заспокоїти. Він живий. Стан його дійсно важкий. Сьогодні йому зробили КТ. Ми за нього переживаємо, лікарі борються за нього. Він сам великий молодець. Давайте побажаємо йому якнайшвидшого одужання", - заявив він, пишуть рос ЗМІ.

Скріншот: Телеграм
Скріншот: Телеграм