Знай.ua склав цікаву добірку до Дня Закоханих

Щороку мільйони людей зі всього світу ретельно підходять до вибору подарунку своїй коханій половинці до Дня святого Валентина. І зараз як раз настав час подумати про це. Про новинки 2022 року та нестандартні сюрпризи, які точно приємно вразять коханих, дізнавалися Знай.ua.

День святого Валентина - фото pokupon.ua
День святого Валентина - фото pokupon.ua

Камасутра, Love is і 100 ідей для побачень

Новинкою на ринку сувенірів став скретч-плакат "Путівник побачень". По суті, щоб здивувати свою кохану половинку, вам не доведеться ані вигадувати, ані навіть "гуглити" – пригоди та цікаві завдання ховаються за лотерейним шаром, який потрібно стирати по черзі. Коштує цей путівник 300-350 грн.

"Він містить 100 небанальних ідей, як провести час разом – це і творчі, і спортивні, і пікантні завдання. Це може бути як "Покататися нічним містом", "Вечеря в ліжко", "Провести день начебто ви незнайомі" чи "Залишати любовні записки один одному 1 тиждень". Тут вистачить не лише на 14 лютого. І, до речі, вони розроблені з урахуванням рекомендацій психолога", - повідомляє Знай.ua консультант одного з сувенір-магазинів Оксана Арієва.

Путівник побачень - фото putivnuk.website
Путівник побачень - фото putivnuk.website

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На піку трендів також залишаються і солодкі подарунки. Найдешевшим та при цьому найкреативнішим варіантом є набір міні-шоколадок "Non stop" для дорослих – за 160 грн ви отримаєте 20 цукерок з інтимними "пророцтвами" всередині.

Скріншот
Скріншот

Дещо дорожчим стане еротичний набір "Хочу до тебе на чай, але без чаю..." – на додаток до шоколадної Камасутри з 6-8 зразків до нього входять ще й справжні атрибути. Вартість такого набору – від 380 до 550 грн.

Подарунковий набір - фото Prom.ua
Подарунковий набір - фото Prom.ua

Приблизно за таку ж ціну – від 250 до 400 грн – можна придбати і по-справжньому романтичний набір солодощів "Love is…".

"Він теж призначений для обох закоханих. Подарунковий набір містить не лише солодощі – окрім шоколаду, десятків жуйок і цукерок, тут є "Чекова книжка" закоханих, фанти із завданнями. У нас вже замовили десятки таких наборів – причому, як молодь, так і люди у категорії за 50", – ділиться з нами консультант Оксана Арієва.

Подарунковий набір - фото Prom.ua
Подарунковий набір - фото Prom.ua

Драйвові гонки, квести і Stand Up

Любителям адреналіну сподобаються драйв-тури. Це можуть бути як квести, вартістю у 500-650 грн за двох, так і гонки – заїзд на двох обійдеться у 700 грн.

"Тематику гри у квест-кімнатах, де можна цікаво провести час і вдвох і з компанією, учасники обирають самі – хтось надає перевагу хімічній лабораторії, а комусь до вподоби залізне депо. Так саме і трасу для заїзду на картах учасники обирають самостійно – це може бути і 500-метрова ділянка, і у понад 1100 метрів. Звісно, що на трек вони випускаються виключно після інструктажу від професіоналу в цій галузі – це обов'язкова "галочка" в програмі", - зазначає менеджер івент-агенства Дмитро Ланчин.

Картинг - фото emozzi.ua
Картинг - фото emozzi.ua

Та якщо гонки і квести вагітним не рекомендуються, то наступний вид розваг підійде усім.

Добре розважитися можна на шоу "Підпільний Stand Up". Обійдеться це у 800 грн на двох.

"Клієнти отримають 2 квитка-сертифікати на шоу – із датою та локацією гості попередньо визначаються самостійно і у зручний для себе день вони підуть на захід. А учасниками цих комічних шоу є учасники найпопулярніших гумористичних проектів: "Ліги сміху", Comedy Club, "Розсміши коміка" та інших. Усі жарти тут справжні, кумедні і без цензури", - підкреслює Дмитро Ланчин.

Ліга сміху - фото parter.ua
Ліга сміху - фото parter.ua

До речі, цими подарунковими сертифікатами, з урахуванням нестабільної коронавірусної ситуації, можна буде скористуватися впродовж всього 2022 року.

Зіркове небо та Star-шоу: підійде і тим, хто "в пошуку"

Кияни ж зможуть провести вечір в атмосфері романтичного космосу у столичному Планетарії. Тут до 14 лютого готується ціле зіркове шоу.

Щоправда, ціна трошки "кусається" – вартість 1 квитка сягає 1000-1200 грн.

Скріншот
Скріншот

"В рамках мистецького проекту ARTSрасе ми підготували для відвідувачів ексклюзивну програму – з добіркою найкращих пісень про кохання, шампанським, тематичними фотозонами і подарунками. Варто додати, що концерт-шоу проходитиме із дотриманням усіх протиепідемічних заходів МОЗ", - повідомляють організатори заходу.

День святого Валентина - фото Unsplash
День святого Валентина - фото Unsplash

Втім, можна знайти і більш дешевший зоряний подарунок – це "Зіркова карта кохання". Тут можуть розміститися і улюблені сузір'я закоханої пари, і важливі для них дати – все залежить від замовника зоряного неба. Коштує такий плакат 250 грн.

Зіркова карта - фото ОLX
Зіркова карта - фото ОLX

А частинку власного Всесвіту ви можете зобразити на "Фотокубі-трансформері" – це великий куб, що складається з міні-частин із різними фотографіями і ставити його можна в різних положеннях. Коштує такий сувенір від 250 до 700 грн, залежно від кількості кубів.

Фотокуб - фото yougifter.com.ua
Фотокуб - фото yougifter.com.ua

Як ми бачимо, варіантів здивувати кохану половинку сьогодні існує чимало.

Та, готуючи сюрприз, пам'ятайте, що найприємнішим подарунком доповненням завжди стане листівка, виготовлена і підписана власноруч. Тож, бажаємо усім вам теплого і незабутнього свята.