51-річна Джина Стюарт, мама чотирьох дітей, яка ось-ось стане бабусею вдруге, стверджує, що секрет її молодості в тому, що вона харчується так, як в 1800-х роках.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка, яка потрапила в заголовки газет як "найгарячіша бабуся в світі", поділилася своїм секретом молодості.

Модель Джина Стюарт з Золотого Берега Австралії кидає виклик своєму віку завдяки гладкій шкірі і розкішним волоссям. Вона навіть була визнана 10-ю найсексуальнішою австралійкою в минулому.

У 51-річної жінки четверо дітей, і в даний час вона є бабусею одного з них зі своєю старшою дочкою Кейсі, 28 років, яка повинна народити другого онука в червні.

Популярні новини зараз
Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Але як їй вдається залишатися такою молодою?

Що ж, Джина стверджує, що це все про її дієту, і рекомендує «їсти, як ваша бабуся», щоб зберегти свій омолоджуючий вигляд.

Джина Стюарт
Джина Стюарт

У своєму акаунті в Instagram, присвяченому здоров'ю і способу життя, @ginastewarthealth мама чотирьох дітей і модель Максим написала: "Бабуся знає краще? Покоління до нас знали, як правильно харчуватися, грунтуючись на знаннях, накопичених за сотні(тисячі?) років і переданих з покоління в покоління. Ця мудрість була порушена і витіснена в середині 1900-х років з індустріалізацією сільського господарства та виробництва продуктів харчування. Рекламодавці переконали нас в тому, що оброблена їжа перевершує натуральну їжу, яку наші предки їли протягом тисячоліть. Ми досі пам'ятаємо, як їли наші бабусі... з розуму зійти від думки, що в прийдешніх поколіннях вони, можливо, не пам'ятають ті часи, коли люди їли в основному справжню їжу".

51-річна красуня поділилася інфографікою зі списком того, як вона рекомендує їсти.

Вона сказала: "Їжте, як ваша бабуся: трав'яне, пасовищне, багате поживними речовинами, м'ясо, фрукти, субпродукти, сезонні овочі, морепродукти, ферментовані продукти, сирий мед, молочні продукти, приготовані вдома".

Джина Стюарт
Джина Стюарт

І є багато дієтологів, які згодні з чудовою бабусею.

Цільножирні молочні продукти містять поживні речовини, такі як кальцій, який сприяє здоров'ю зубів і кісток, а м'ясні субпродукти, такі як нирки і печінка, багаті вітамінами групи в, фолієвою кислотою, залізом, магнієм і багатьом іншим.

Крім того, всі ми знаємо, що необроблені продукти, як правило, містять менше цукру, солі і шкідливих жирів, ніж свіжі цільні продукти.

Таким чином, план дієти Джини цілком може бути причиною її сяючої шкіри, волосся і приголомшливої фігури.

Нагадаємо, що Ольга Сумська показала дитячі знімки.