Дженні Лі Бертон з Техасу, мати двох дітей, зізналася, що пристрастилася до пластичної хірургії. На сьогоднішній день їй зробили 59 процедур, у тому числі три імплантації губ, дві операції по збільшенню грудей, три підтяжки грудей і ліпосакцію.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка, яка так пристрастилася до пластичної хірургії, перенесла 59 процедур, витримавши 26 пластичних операцій до того часу, коли їй було всього 28 років.

Дженні Лі Бертон з Остіна, штат Техас, перенесла три імплантації губ, дві операції по збільшенню грудей, три підтяжки грудей і ліпосакцію, і це лише деякі з них.

Дженні Лі Бертон
Дженні Лі Бертон

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Двійник Барбі був гостем на шоу Опри в 2004 році, де вона розповіла про свою одержимість досконалістю і про боротьбу зі своєю самооцінкою, яка почалася, коли вона була молода.

Коли вона вперше зустріла ведучого ток-шоу, їй сказали, що вона схожа на Барбі, на що Дженні відповіла, що їй завжди було важко прийняти свою зовнішність.

Коли вона з'явилася в програмі, на той момент у неї було всього 26 операцій.

Дженні Лі Бертон
Дженні Лі Бертон

"Я дуже намагаюся знайти визнання. Але коли я дивлюся в своє відображення, мені все ще не подобається те, що я бачу", — сказала вона.

Дженні також розповіла, як її одержимість хірургічними процедурами вплинула на її старшу дочку Кейлі, якій у той час було 10 років.

"Все її життя я робила пластичні операції, так що вона навіть не знає, як я виглядаю як фізична особа. Коли моя дочка бачить мої фотографії до операції, вона не дізнається, що це я. ми навіть не схожі", - сказала вона.

Дженні Лі Бертон
Дженні Лі Бертон

Після появи на телебаченні вона ненадовго відмовилася від хірургічної звички, коли дізналася, що вагітна другою дочкою.

Але через сім років Дженні знову поговорила з Опрою в програмі "Опра: де вони зараз?" щоб показати, що вона знову лягла під ніж.

Їй зробили ще 33 процедури, в цілому 59, включаючи четверту ринопластику.

Дженні Лі Бертон
Дженні Лі Бертон

У наступному епізоді мати двох дітей розповіла про те, що навчилася приймати своє тіло після того, як їй поставили діагноз фіброміалгія, хворобливе захворювання, через яке вона набрала вагу.

Нагадаємо, що у мережі показали Барбі з Одеси.