Путін пригрозив ядерною зброєю, якщо Україна захоче повернути Крим: "Переможців не буде"

Президент РФ Володимир Путін заявив, що якщо Україна вступить в НАТО і поверне Крим військовим шляхом, то "європейські країни автоматично будуть втягнуті у військовий конфлікт з Росією". Про це Володимир Путін заявив на пресконференція після переговорів Президентів Росії і Франції.

До того ж Путін підкреслив, що Росія - ядерна країна. За його словами, потужності РФ навіть випереджають НАТО за деякими показниками.

Володимир Путін, скріншот з відео
Володимир Путін, скріншот з відео

Олімпіада-2022 у Пекіні: Україна вперше за 20 років показала найкращий результат

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Іван Ковбасюк, який вдруге бере участь в Олімпійських іграх посів друге місце для України в цьому виді спорту. Він зайняв 32-е місце, вперше фінішувавши в супер-гіганті з результатом 1:25.56 хвилин. Це найкращий результат для України за 20 років.

Олімпійським чемпіоном Пекіна став австрієць Маттіас Майєр-олімпійський чемпіон Пхенчхана, який фінішував третім в даунгілі. Він випередив у боротьбі за "золото" американця Райана Кокрейна-Сігла і норвежця Александера Аамодта Кільде.

Олімпіада. Фото: скріншот youtube
Олімпіада. Фото: скріншот youtube

Світлана Лобода після відпочинку з дітьми отримала позитивний тест на коронавірус - довелося перенести концерт

Після відпочинку з дітьми вона почала підготовку до масштабного концерту, який повинен був пройти в Мінську, однак, все пішло шкереберть - Світлана отримала позитивний тест на коронавірус. Відбутися він повинен був вже в суботу, 12 лютого.

"Друзі, я захворіла. На жаль, я не стала винятком... мені дуже шкода , але я змушена перенести концерт в Мінськ-Арена на 4 березня. Поки буду лікуватися ... Знаю, що аншлаг, що ви чекаєте цієї зустрічі довго.....так само, як і я ...Обещ обіцяю, все буде в кращому вигляді🙏" - йдеться в повідомленні під постом.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Дюна, Король Річард і "Не дивіться вгору" з Ді Капріо: головні номінанти "Оскар-2022"

Американська кіноакадемія оголосила номінантів на отримання премії "Оскар" в 2022 році.Урочиста церемонія вручення премії запланована на 27 березня в Dolby Theater, в Лос-Анджелесі.

У 2022 році учасники будуть боротися за нагороди вже традиційно в декількох номінаціях: від кращого сценарію і фільму, і до кращих візуальних ефектів. Також в категоріях є кращі актори і актриси.

"Оскар", фото: Getty Images
"Оскар", фото: Getty Images

Володимир Зеленський відповів Путіну за слова про "красуню" Україну: "Це вже перебір"

У вівторок, 8 лютого президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентом Франції Еммануелем Макроном. Зокрема глави держав обговорювали питання безпеки. Зеленський не забув слова Володимира Путіна, коли він коментував "Мінські домовленості" і ставлення до них чинного президента України. Тоді він сказав журналістам:"подобається, не подобається — терпи, моя красуня".

"З приводу слів Путіна щодо "Мінських угод" "подобається, не подобається, терпи, моя красуня" — Україна дійсно красуня, але" моя "- це перебір", - зазначив він.

Володимир Зеленський. Фото: Instagram
Володимир Зеленський. Фото: Instagram
Володимир Зеленський. Фото: Instagram