Минулої середи (2 лютого) трирічна Іві Шоу вирішила здивувати свою маму Сем, приготувавши набір різнокольорових «тістечок», зроблених з пластиліну Play-Doh.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Мама залишилася "плакати від сміху" після того, як її дочка показала свої торти Play-Doh.

Трирічна Іві Шоу вирішила здивувати свою маму Сем, приготувавши на швидку руку набір різнокольорових "тістечок".

Щоб додати деталей, дівчинка доповнила торти дзвіночками»начинки".

Популярні новини зараз
ТЦК посилюють правила перевірок військовозобов'язаних Небезпечні дати, містична мета путіна, і що буде на фронті: огляд пророцтв відомих провидців на зиму 2024 Ухилянтам скасовують куплені відстрочки: чоловіків чекають масові перевірки Можете навіть не пробувати: які послуги недоступні чоловікам без військового документа
Показати ще

Сем і дочка
Сем і дочка

Горда Іві оголосила себе "майстром з приготування тортів", перш ніж прикинулася, що розрізає і подає свої "тістечка" своїй мамі і братові Ною.

Мама поділилася творіннями Іві в соціальних мережах, де вони швидко стали вірусними.

Сем з Шеффілда, Південний Йорк, сказала: "Еві любить діставати пластилін і робити вигляд, що пече. Вона сказала нам піти і сісти, і вона повернеться з тістечками. Наступне, що вона принесла - цей підніс, і вони не були схожі на тістечка. Я не могла перестати сміятися, я плакала. Я не могла говорити - я так сильно сміялася. Вона така безневинна. Я сказала: "Еві, вони чудові", а вона відповіла: "Я не Іві, я майстер-пекар тортів". Потім вона розрізала їх, щоб ми "з'їли".

Сем швидко сфотографувала важку роботу своєї дочки, і багато хто впав в істерику.

Торти з пластеліну
Торти з пластеліну

Вона зізналася: "Вона така кумедна, без зусиль і нахабна. Вона старенька в тілі маленької дівчинки, вона така доросла. Діти такі забавні. Я не знаю, як вона намагалася зробити Play-Doh схожим. Єдина різниця між ними в тому, що вони всі різного кольору. Я поняття не маю, звідки вона взяла цю ідею форми. Це типово для неї. Вона дуже творча і любить робити речі різних форм і розмірів і використовувати всі інструменти".