Від глави сусідньої Російської Федерації Володимира Путіна днями журналісти почули доволі дивну заяву. Виявляється, що Володимиру Володимировичу дуже не подобається ситуація з "переслідуванням" колишнього президента України Петра Порошенка, а найбільше його дивує, що Порошенко виявився нібито "державним злочинцем".

Про це стало відомо завдяки заяві Володимира Путіна під час прес-конференції за підсумком переговорів з президентом Франції Еммануелем Макроном, пише портал "Хвиля".

Путін і Макрон, Delfi
Путін і Макрон, Delfi

Журналісти повідомляють, що Володимир Путін в один момент почав говорити про те, що в Україні нестабільна ситуація із захистом прав людини.

"Ми готові таким, як пан Порошенко, надати політичний притулок в Росії", - зазначив Володимир Путін.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Петро Порошенко, instagram.com/petroporoshenko
Петро Порошенко, instagram.com/petroporoshenko

Він заявив, що вже нібито пропонував Петру Порошенку надати політичний притулок в Росії, "у разі неприємностей".

"Сьогодні хочу підтвердити свої пропозиції", - заявив він.

Зокрема, Путін засудив "переслідування Порошенка як державного злочинця". Президент країни-агресора в черговий раз поскаржився, що "Київ не бажає виконувати Мінські угоди".

Раніше повідомляли, у Лівії затримали "Володимира Путіна" із забороненими речовинами: тепер ним займуться копи.

Як повідомляв Знай.uа, сулейман би позаздрив, аквадискотека Путіна відпочиває: українці знайшли покинуту садибу з вином і фонтанами.

Знай.uа писав, причина репресій проти Медведчука в тому, що Зеленський вважає його своїм головним політичним опонентом - журнал Time.