Пітер Суейлс був засуджений до умовного терміну після того, як суд почув, як його батько тримав вразливу жертву під замком протягом чотирьох десятиліть у брудному гаражі, використовуючи його для небезпечної роботи.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Людина з "дуже низьким" IQ 59 була змушена жити в гаражі, покинутому трейлері і тісному 6-футовому сараї протягом 40 років.

Суди дізналися, що вразлива жертва використовувалася і експлуатувалася протягом чотирьох десятиліть його "босом" Пітером Суейлсом-старшим, 80 років, який помер в минулому році, чекаючи суду за злочини, пов'язані з сучасним рабством.

Суейлс-старший підійшов до тодішнього 18-річного хлопця і запропонував йому попрацювати з ним на різних випадкових заробітках.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Після повідомлення в жовтні 2018 року, чоловік був виявлений живущим в сараї без опалення, освітлення та підлоги поруч з житловим комплексом в Карлайлі.

Гараж
Гараж

У п'ятницю син Суейлса-старшого, 56-річний Пітер Суейлс-молодший, був засуджений до умовного тюремного ув'язнення після того, як зізнався у змові зі своїм батьком з метою фінансової експлуатації цієї людини з 2015 року.

Королівський суд задовольнив заяву Суейлса-молодшого про те, що, хоча він знав жертву багато років, він не знав про умови її життя.

Суейлс-молодший погодився з тим, що його батько буде зв'язуватися з ним "час від часу" і організовувати роботу жертви з ним, і що «іноді» жертві платили менше мінімального права.

Відкриваючи справу, Барбара Вебстер заявила: "Він (потерпілий) був знайдений поліцією живе в прогнилому сараї, з ллється через нього водою, з імпровізованим ліжком і застиглою блювотою в кутку".

Суэйлс-молодший
Суэйлс-молодший

Вона продовжувала: "У нього було мало речей, які він міг би показати за свою 40-річну важку роботу. У нього була тільки сумка для прання, три уживаних пальто, кілька заплямованих пухових ковдр і компакт-диски".

Коли жертва не виконувала роботу суейлса-старшого, її відправляли на дах, щоб замінити плитку і перенаправити димоходи, а також наказували виконувати роботу по дому, таку як косити траву або фарбувати кухню.

Є відомості, що потерпілий отримує всього 10 фунтів стерлінгів в день за свою виснажливу роботу.

Нагадаємо, що в Україні знайшли унікальний мотоцикл КДБ в гаражі.