Відомий дослідник психоделіків Аманда Фейлдінг є засновником Фонду Беклі, але перші роки її експериментів з ЛСД призвели до роману з голубом і до того, що вона просвердлила дірку у власній голові.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка провела 15 років у відносинах з голубом, який, на її думку, засудив її за те, що вона не вміє літати.

Дослідник психоделіків Аманда Фейлдінг, яка також просвердлила дірку в своїй голові, назвала голуба Берді і сказала, що не може встояти перед пристрасними обіймами з ним.

"Я знаю, що телепатія існує, тому що у мене були пристрасні стосунки з голубом, якого я виростила з немовляти, і він зациклився і шалено закохався в мене, а я в нього", — заявила вона.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Аманда
Аманда

Аманда, яка незабаром виповниться 80, розповіла про свій дивний любовний роман з Vice TV, що підживлюється ЛСД.

Розповідаючи про незвичайне залицяння, вона додала: "Це було початком одних з найбільш значущих відносин в моєму житті. У нього було дві основні емоції: пристрасна любов і ненависна ревнощі".

Вона також сказала, що їхні обійми тривають до півгодини, і що Берді дарував їй "маленькі крихітні поцілунки".

Голуб
Голуб

Аманда додала: "Він завжди кудись відлітав і ніяк не міг зрозуміти, чому я не пішла з ним, жалюгідний каліка, яка не вміє літати".

Тепер у неї є картина, на якій Берді сидить на підвіконні, і вона з гордістю демонструє його в своєму будинку в Оксфордширі.

Під час роману Аманда була в психоделічній подорожі після того, як почала експериментувати з ЛСД в 1960-х роках. Психоделічна подорож Аманди навіть призвела до того, що вона просвердлила дірку у власній голові.

Бормашинка
Бормашинка

Божевільна стародавня практика називається трепанацією і спрямована на розширення свідомості і зниження стресу.

А Аманда, натхненна своїм колишнім коханцем-вченим Бартом Хьюзом, в 1970 році просвердлила собі отвір в черепі стоматологічної бормашиною.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, як дізнатися майбутнє по голубам.