Українці вимагають від Володимира Зеленського скасувати перехід на літній час. Відповідна петиція з'явилася на сайті офіційного інтернет-представництва президента України.

Ініціатором пропозиції є Михайло Жолудько. На його думку, ситуація з переведенням годин негативно позначається на фізичному і психічному здоров'ї українців. Також він зазначає, що переведення годинників ніяк не впливає на економіку.

Володимир Зеленський. Фото: Instagram
Володимир Зеленський. Фото: Instagram
Володимир Зеленський. Фото: Instagram

"У грудні о 16,30 год. на вулиці темно, люди повертаються з роботи по темряві. ЖД транспорт при перекладі стрілок годинника - стоїть годину в дорозі, або наганяє час, або спізнюється! Відбувається стрес для організму людей і тварин(ВРХ).Для нашої економіки ніякої економії немає, тому що з 16 годин включається світло в будинках і квартирах, а це додаткова година навантаження для енергетики. Пропоную перевести навесні 2022 р. стрілки годинника на літній час і залишити другий часовий пояс постійно", - повідомив він.

Перехід на "зимовий" і "літній" час, скріншот: Youtube
Перехід на "зимовий" і "літній" час, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Примітно що за добу петиція набрала цілих 2158 підписів.

Нагадаємо, що на вулицях України з'являться нові патрульні без розпізнавальних знаків: від штрафів ніхто не втече.

Раніше повідомлялося, що 16-річного хлопця, який в'їхав у натовп у Луцьку затримала поліція: Одногрупники кажуть, що любив кататися.

Також, 23-річний українець заявив про крадіжку телефону, але про "закладку" з речовинами забув: у копів справжнє свято