Блогер під ніком Київстонер (kyivstoner) поділився історією про те, як шахраї спробували отримати доступ до його банківського рахунку. Чоловік веде власний блог в Instagram і часто публікує епізоди з особистого життя.

"Зараз буде історія про те, як в моєму житті з'явився Кент Олег. Всі напевно знають, хто такі телефонні спамери, але не всі знають, як з ними боротися. Олег з Тинька це голосовий асистент, який бере на себе всіх спамерів. Робить це культурно, а цього разу ще й об'єднався co Skillbox, щоб допомогти їм виправити своє життя і отримати нову професію. А ще Олег відмінно жартує і прийде поборотися зі спамерами в коментах під цим постом. Так що чекайте прикольні коменти і встановлюйте голосового асистента", - порадив блогер.

Скрін, Instagram kyivstoner
Скрін, Instagram kyivstoner

Він також опублікував скріни листування Олега з шахраями.

"Вас турбує співробітник ***банку. З Вашого рахунку тільки що намагалися списати велику суму. Щоб заблокувати операцію, вам потрібно назвати код з СМС", - пишуть йому.

Популярні новини зараз
ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

"Пропоную вам вдіяти щось суспільно корисне у вільний від шахрайства час. Наприклад, пройти курси і змінити, нарешті, роботу...", - відповідає бот Олег.

Скрін, Instagram kyivstoner
Скрін, Instagram kyivstoner

"Хіба так тебе вчили спілкуватися зі швирялами, Альберт?", "Краще б вже монобанк рекламував...», "Вась, ти в Україні який нах*й тінькоф? Відписка", - "Товариш працює в Москві і живе на дві країни, окстися", - пишуть в коментарях.

Скрін, Instagram kyivstoner
Скрін, Instagram kyivstoner

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші і техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.