Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube.

«Дякувати треба вміти і робити це тільки в даний час. Для того, щоб бути благополучними зараз, вам потрібно про все хороше теж думати зараз. Чим більше ви говоритимете, що ви щасливі, тим більше цього щастя буде залучатися у ваше життя. Не можна соромитися говорити, що ви щасливі, так ви притягнете у своє життя щастя», - розповіла Розалія Романова.

Екстрасенс сказала, що треба дякувати вищі світлі сили за своє кохання для того, щоб кохання завжди залишалося у вашому житті. Навіть якщо у вас зараз немає коханої людини, вважає вона, все одно треба дякувати їй, і вона незабаром з'явиться. Також треба дякувати своїй роботі, повідомила вона, навіть якщо на даний момент у вас її немає. Здоров'я теж треба просити і дякувати, наголосила вона, щоб його блага приймати.

«Але людям треба розуміти, що ми не просимо не хворіти, а просимо здоров'я. І ми не просимо позбавити нас від самотності, ми дякуємо про те, що є любляча людина в нашому житті. Тому що наша подяка і є нашим проханням. Коли людина дякує, то в цей момент вона дарує благо у світ і це наша оплата за благополуччя, яке прийде до нас. Але треба дякувати тільки тому, чого ви дуже хочете», - резюмувала Розалія Романова.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романова попередила, що з дня спадного Місяця починаються великі небезпеки.

Також Знай.ua писав про те, що астролог Альбіна Пономаренко розповіла, чим варто займатися у день зимового сонцестояння.