Стало відомо, що британська королева Єлизавета II запустила власний бренд під назвою "Royal Estate".

Цікавим фактом можна порахувати те, що продаватися буде кетчуп. Вартість однієї баночки становить дев'ять доларів, що при конвертуванні в гривню, за нинішнім курсом, становить трохи більше 250 гривень. Про це повідомляє видання People.

Воскова фігура Єлизавети II
Воскова фігура Єлизавети II

Проте, ще невідома дата виходу цього прекрасного, Королівського соусу. Всі інгредієнти, які використовуються при приготуванні кетчупу Royal Estate, вирощуються в маєтку британського монарха. Сандрінгем розташовується в Норфолку. А кетчуп описують дуже красиво, як ідеальний для сніданку або в будь-який час дня, бо його приправили фініками, спеціями і яблучний сік. А ось соус, який був представлений паралельно - містить оцет і спеції.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У минулому році королева Єлизавета II втратила любов всього свого життя-принц Філіп. Разом з ним вони відзначали платинове весілля в 2017 році. Однак у 2021 році чоловік помер за два місяці до 100-річчя. Десять правнуків Єлизавети II народилися за життя Філіпа, а зараз королева щосили готується до святкування 70-річчя правління.

Нагадаємо, любила більше ніж Вільяма? Спливло архівне фото принцеси Діани і маленького принца Гаррі, яке все пояснює

Як повідомляв "Знай.ua", дивний спосіб заощадити: Єлизавету II залишили лисою під рожевим капелюшком

Знай.ua писав, Меган Маркл і принц Гаррі оскандалилися через невиконані контракти з Spotify і Netflix: "Повинні були регулярно..."