Прапор України на відкритті Олімпійських ігор у Пекіні нестимуть два спортсмени, які стали призерами попередніх Олімпіад. Їх імена назвали в пресслужбі Національного олімпійського комітету.

У комітеті зазначили, що цього року, точно так само, як і в минулому під час церемонії прапори держав-учасників нестимуть по два представники від країни. Представляти Україну на церемонії відкриття буде олімпійський чемпіон з фрістайлу Олександр Абраменко та срібний призер Юнацьких Олімпійських ігор з фігурного катання Олександра Назарова.

Олександр Абраменко та Олександра Назарова. Фото: facebook.com/olympicua
Олександр Абраменко та Олександра Назарова. Фото: facebook.com/olympicua

Нести прапор своєї країни на заході такого рівня це велика честь, а для Олександри Назарової це було мрією, яка збулася через кілька років. Вона розповіла, що хотіла стати прапороносцем ще на зимовій Олімпіаді у 2018 році, проте вона тоді вперше виступала на змаганнях такого рівня, тому понести прапор не вдалося.

Скріншот facebook
Скріншот facebook

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Олександр Абраменко також зізнався, що для нього велика честь нести прапор України. Він додав що дуже радий тому, що олімпійський комітет серед усіх спортсменів надав такий шанс йому.

Зимові Олімпійські ігри стартують вже 4 лютого. Урочисте відкриття змагань розпочнеться о 14: 00 за київським часом.

Раніше Знай писав, біатлоністка Олена Білосюк-Підгрушна отримала позитивний тест на коронавірус за пару днів до Олімпіади в Пекіні.

Також ми писали, українських фігуристів відправили до росіян на Олімпіаді-2022: всі союзники – навпаки

Нагадаємо, у Китаї прикордонники затримали українських олімпійців - вимагають величезні гроші за тести для залізяк.