Користувач Reddit помітив чоловіка, який п'є воду з пожежного гідранту через дорогу від Wallgreens у Філадельфії, США, на Картах Google, а інші пішоходи спостерігали за цим.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Був помічений чоловік, що схилився над лопнувшим пожежним гідрантом, щоб випити, в той час як його штани спадали перед камерою Google Maps.

Хлопець був сфотографований у компромісній позиції біля Wallgreens у Філадельфії, США, користувачем Reddit u/Consistent-memory-18, який розмістив його в сабреддіті r/googlemapshennanigans.

Користувач форуму написав: "випивати K&A у Філадельфії".

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Інші пішоходи, в тому числі жінка з червоним візком, дивилися, як чоловік освіжається водою, що заливає дорогу.

Хлопець і гідрант
Хлопець і гідрант

Один чоловік у сірих шортах, здавалося, зовсім не звертав уваги на те, що відбувається позаду нього, коли він стояв на узбіччі дороги і дивився в камеру.

Але цей чоловік не єдиний хлопець, якого зняли, виставивши на огляд його зад.

На скріншоті видно, як троє молодих людей проходять повз сріблястого автомобіля, а один в чорному спортивному костюмі нахилився вперед, щоб посвітити на камеру.

Користувач Reddit написав: "Хтось спустив штани перед камерою".

Карта
Карта

Знімок, знайдений сьогодні в додатку за координатами 51.5293576, -0.7505962, був зроблений Google в липні 2019 року.

Його нижня частина і обличчя були розмиті, оскільки Google Maps не дозволяє відображати наготу або особистість у функції перегляду вулиць.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що під Києвом пожежа залишила десятки людей без будинків.