Стало відомо про те, що біля берегів Нігерії вибухнуло судно з нафтою. Перші подробиці інциденту.

Все це сталося на нафтопромисловому судні FPSO Trinity Spirit у четвер, 3 лютого. Про це повідомляє газета Daily Trust з посиланням на заяву компанії.

Судно, фото: скріншот з відео
Судно, фото: скріншот з відео

"Повідомляємо про сумний інцидент - пожежу, що охопила наш нафтовидобувний об'єкт в морі Trinity Spirit, розташований біля терміналу Укпокіті, після вибуху, що стався в ранні години середи. Ведеться розслідування причини вибуху... На даний момент не повідомляється про загиблих, але підтверджуємо, що на борту судна перебувало 10 осіб до інциденту", - йдеться в заяві компанії, яку цитує Daily Trust.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Розташоване судно біля берегів штату Дельта в Нігерії, і ця подія викликала паніку серед співробітників, що працювали на сусідніх нафтових судах. Вони спостерігали за тим, як пожежа поширюється по судну, але нічого не могли з цим зробити.

Перші проявили ініціативу рибалки, але вогонь був таким сильним, що це не дозволило їм підібратися дуже близько.

Члени екіпажу, а також співробітники судна вважаються безвісти зниклими. На борту судна могло бути близько двох мільйонів барелів нафти.

На записах, які з'явилися в мережі чутно крики людей, а також видно, як чорний дим заполонив всю територію.

Нагадаємо, що в Азовському морі вибухнув танкер під путінським прапором, трьох людей досі не можуть знайти

Раніше повідомлялося, що в аеропорту загорівся пасажирський літак British Airways

Також, половина Бейрута зруйнована, іншу - паралізував колапс: влада мовчить. Ліванці починають висловлювати своє невдоволення через відсутність реакції уряду на потужний вибух у столиці.