У мережі показали неймовірно милі кадри з амурськими тиграми. Позували перед камерами в заповіднику.

Ролик потрапив в мережу, і на ньому дійсно можна розглянути кілька тигрів, які абсолютно випадково потрапили на камеру.

Червонокнижна Амурська тигриця Тала, а також два її дитинча прогулювалися по заповіднику, і вивчали місцевiсть. В один момент вони потрапили в об'єктиви камер, і почали гратися поруч з деревом. У практично хвилинному ролику видно, як вони продовжили свою експедицію по засніженому лісі.

Варто відзначити, що тигри занесені в Міжнародну Червону книгу, адже в 1930-х роках мисливці винищили близько 97% хижих тварин. Після цього втрутилася держава, і з 1960-х їх чисельність почала зростати. До нашого часу популяція збільшилася приблизно в 20 разів, але амурські тигри як і раніше носять статус рідкісної тварини.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Амурський тигр мешкає в південній частині Далекого Сходу. Основні ареали проживання на берегах річок Амур і Уссурі в Хабаровському краї і біля підніжжя гір Сіхоте-Аліня в Приморському краї. Також частина тварин розмістилася в Єврейській автономній області, як ті, що були показані в ролику вище.

Амурський тигр, wallpic.net
Амурський тигр, wallpic.net

Примітно, що по своїй натурі вони одинаки. Самець зустрічається з самкою всього пару днів, а потім взагалі не бере участь у вихованні тигренят. Самки ж чекають поки у дітей почнеться статева зрілість, і починає жити своїм життям. Навіть на полювання вони ходять самі, хоч це і складно.

Нагадаємо, що розлючений тигр напав на придорожнє кафе, "Охорона" втекла

Раніше повідомлялося, що Тигр-пухляш вийшов до туристів і дозволив зняти відео: "повертався від бабусі"

Також, на японському острові Хоккайдо помітили оленя, у якого в рогах намертво застрягла голова мертвого оленя.