Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube.

Як розповідає екстрасенс, приворотів усього є два види: або жінка сама робить приворот, або звертається до спеціаліста. «Приворот – це класичний найскладніший у любовній магії вплив на волю людини. Приворотами займаються лише чорні майстри і я не рекомендую до них звертатися з жодних питань. Тому що питання любовні не вирішуються чорною магією та приворотами», - пояснює Розалія Романова.

Вона розповідає, що чорний майстер зазвичай відразу робить приворот, якщо жінка просить його про одруженого чоловіка. Тобто, каже вона, відбувається штучна прив’язка чоловіка до іншої жінки, а зі своєю йому стає нудно, його може нудити від самого її запаху, голосу, приготованої нею їжі. Окрім цього, попереджає екстрасенс, чорний майстер може повпливати на смерть і тоді цій жінці вже буде зовсім не до боротьби за свого чоловіка.

За словами Розалії Романової, якщо є хоч найменша підозра, що на чоловіка наклали приворот, необхідно відразу звернутися до різних світлих людей – психологів, священників і передусім до світлих майстрів.

Як вона пояснює, світлий маг проведе діагностику за допомогою своїх методів і пояснить, що сталося. «Найвірніша ознака того, що на вашому чоловікові приворот – це те, що в нього чужі очі», - каже екстрасенс. Тобто, пояснює вона, по очах чоловіка видно, що з ним не все добре і він вже не той, яким був тоді, коли жінка його полюбила. Ще однією ознакою привороту Розалія Романова називає раптову тягу до алкоголю. «Це означає, що зроблено вплив на його волю і приворожений чоловік вже не думає своїми мізками», - пояснює екстрасенс.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романова попередила, що з дня спадного Місяця починаються великі небезпеки.

Також Знай.ua писав про те, що Романова розповіла, як поєднуються наша дата народження з ім'ям.