Пратіштха Раут плавала з п'ятьма іншими королевами краси на Маврикії, перш її "шкіра почала танути" від укусу небезпечної медузи.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Королева краси "Міс Англія" провела два дні на острові після того, як під час відпустки її вжалила смертельна медуза.

Пратішта Раут з Хаунслоу, Західний Лондон, випробувала агонію відразу після того, як вона насолодилася ідилічним досвідом плавання з дельфінами на райському острові Маврикій в Індійському океані.

Пратиштха Раут
Пратиштха Раут

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

28-річна жінка вирішила доплисти до берега самостійно і піддалася нападу кубомедузи в останній день своєї подорожі, 28 січня.

Пратіштху терміново доставили в лікарню після того, як у неї з'явився висип, схожа на «киплячу воду», через яку вона не могла ні ходити, ні сидіти.

Медуза
Медуза

Жертви зіткнення з коробчатою медузою можуть померти протягом декількох хвилин після укусу.

Говорячи про випробування, вона сказала: "Я плавала, насолоджуючись прекрасним видом на пляж, коли раптом відчула щось в нижній частині тіла, подумала, що це просто водорості, і пропливла мимо. Тоді мої ноги почали щипати в агонії, я подумала, може бути, це укуси комах і пухирі, які реагують на морську солону воду. Як тільки я дісталася до своєї кімнати, я подивилася вниз, щоб побачити хвору область, і, на мій подив, у мене була висип на ногах і сідницях".

Пратиштха Раут
Пратиштха Раут

Вона додала: "За лічені хвилини вона почала поширюватися. Я звернулася до медичної бригади готелю, яка була настільки чудова з їх швидкою реакцією. Біль від укусу був нестерпним, таке відчуття, ніби хтось облив мене гарячим окропом, і шкіра почала танути. Я не могла ні ходити, ні сидіти нормально. На жаль, через невизначеність реакції на укус медузи, лікар лікарні вирішив поспостерігати за мною на ніч і дав мені багато ліків, щоб полегшити біль і зупинити поширення реакції, тому я пропустила свій рейс".

Пратиштха Раут
Пратиштха Раут

Пратіштха виграла поїздку, яка була відкладена через Covid, щоб зупинитися в Lux Hotels & Resorts на Маврикії, щоб зібрати 10 000 фунтів стерлінгів на благодійність для конкурсу "Міс Англія 2019".

З тих пір вона повністю одужала і повернулася до Великобританії після поїздки, яку вона виграла в рамках виходу у фінал конкурсу «Міс Англія».

Нагадаємо, що вагітна дружина Кріштіану Роналду показала свій великий живіт.