Цей інцидент є одним з півдюжини крадіжок зі зломом, які сталися в цьому районі за останні місяці з використанням методу "змії", щоб уникнути спрацьовування системи безпеки магазинів.

Відповідну публікацію розмістили на портал «Daily Star»

Злодій був спійманий, коли він повзав по підлозі, намагаючись обдурити сигналізацію, активовану датчиком руху.

На кадрах відеоспостереження зображений чоловік, прозваний "зміїним грабіжником", що звивається на килимовому покритті Crown Cold Exchange в Ріверсайді, Каліфорнія.

Чоловік провів кілька хвилин, блукаючи по підсобних приміщеннях, перш ніж сховатися з 50 тисячами доларів сріблом.

Популярні новини зараз
Оскаржите після мобілізації: у новому законі знайшли дивну норму Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

Грабіжник
Грабіжник

За даними KTLA, шахрай також намагався за допомогою молотка пробити гіпсокартон порожньої вітрини магазину по сусідству.

На цьому записі відеоспостереження видно, як неназваний чоловік в темній толстовці з капюшоном, темних штанях і кросівках відкриває ящики, перебуваючи на підлозі, бере предмети і вислизає назовні.

Власник магазину Сесер Мейер сказав: "Цей хлопець прослизнув всередину, повз по землі, як лейтенант Ден, перебираючи руками, не ворушачи ногами, і зміг обнишпорити всю мою задню кімнату повних п'ять годин".

Мейер звинуватив свою систему сигналізації ADT в тому, що вона не виявила крадіжку зі зломом.

Грабіжник
Грабіжник

"Безумовно, щось не так, щось відбувається з датчиками руху ADT, тому що, якщо вони призначені для виявлення руху, цей хлопець багато рухається у всіх цих сферах, а датчики руху ADT його не вловлюють", - додав власник.

Поліція повідомила, що грабіжник використовував той же метод, який використовувався як мінімум в півдюжині інших пограбувань за останні місяці в Ріверсайді, приблизно в 55 милях на схід від Лос-Анджелеса.

Нагадаємо, що жінка посмертно врятувала чотирьох дітей.