З'явилося вірусне відео, яке було переглянуто більше трьох мільйонів разів, що показує запекле зіткнення на баскетбольному юнацькому матчі між суддею і чоловіком, якого вважають одним з тренерів.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

З'явилися шокуючі кадри, на яких видно, як тренер нападає на суддю під час молодіжного баскетбольного матчу.

Відео, яке, схоже, було знято в Сполучених Штатах, стало вірусним і на сьогоднішній день набрало більше трьох мільйонів переглядів.

Ніяких повідомлень про те, хто був залучений або про яку гру йде мова, поки не з'являлося.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тренер і суддя
Тренер і суддя

У ролику показано протистояння судді і людини, яку вважають тренером однієї зі сторін.

Зрозуміло, що чоловік душить рефері, хапаючи його за горло, а перехожі намагаються його відтягнути. Потім хтось входить і б'є нападника збоку по голові.

Реагуючи на відео в мережі, хтось сказав: "Незалежно від того, що сталося до цього. Ти ні на кого не можеш піднімати руки. Як тільки ця фізична лінія перетнута, всі ставки знімаються. S / o другому рефері, який прийшов на допомогу і сплячому старому в сірому костюмі. Треба було підняти руки, бро. Я б зробив те ж саме, можливо, навіть гірше".

Тренер і суддя
Тренер і суддя

Історія слідує за подіями минулого місяця, коли поліцію викликали для розслідування інциденту на баскетбольному матчі дівчаток в Індіані. На корті вибухнула бійка, коли один з уболівальників вибіг на ігровий майданчик і повалив суддю на землю.

Нагадаємо, що у мережі показали чоловіка, який має руки, як у Папая.