Карлі Смарт в даний час займається краудфандінгом, щоб зменшити розмір її грудей, кажучи, що вона стала «постійною жартом» на її роботі. Вона працює офіціанткою, через величезний розмір грудей перекидає склянки.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Офіціантка збирає кошти, щоб зменшити свої груди розміром, яка настільки велика, що їй здається, ніби вона «задихається», коли нахиляється.

21-річна дівчина з Веллінгборо, графство Нортгемптоншир, також втомилася від того, що її форми стали «постійною жартом» на роботі.

Вона часто перекидає бюстом склянки і в минулому навіть обпалювала соски чайником.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 13-19 травня для всіх знаків Зодіаку: задуми Овнів, успіх Дів та помилки Козорогів Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Але, незважаючи на те, що її бюст вплинув на її повсякденне життя, Карлі стверджує, що їй відмовили в операції зі зменшення ваги в NHS через невідповідність мінімальним критеріям 25 ІМТ.

Карлі Смарт
Карлі Смарт

Карлі сказала: "Незважаючи на те, що мені всього 21 рік, я відчуваю, що втратила так багато своєї молодості, тому що я не можу рухатися, як інші люди. Це фізично боляче. Під грудьми у мене сильні висипання, і вони дуже болючі. Доходить до того, що моя шкіра червоніє, як лобстер. Вони просто звисають з мене. Це дуже складно, я не можу контролювати, де вони знаходяться. Найкраще носити бюстгальтер, але це також боляче. Кожного разу, коли я вдома, я намагаюся носити бюстгальтер якомога менше, тому що кожного разу, коли я знімаю його, мені здається, що груди відриваються від мого тіла, це дуже важко".

Карлі Смарт
Карлі Смарт

Вона продовжувала: "Кожного разу, коли я приходила додому зі школи, я просто лежала на підлозі і плакала. Мені здавалося, що моя спина ось-ось зламається, як сірник, це було жахливо... одного разу я навіть не знала, що моя груди буквально торкається краю мого чайника. Я подумала: "Боже мій", і в цей момент мало не спалила собі сосок. Я навіть не усвідомлювала, що він торкнеться його, поки не пройшло добрих 20 секунд, і я подумала: "о ні, ось і все". Коли я тримаю підноси, мені доводиться тримати їх трохи вище, тому що кількість склянок, які я перекинула своїми грудьми, смішно. На одній роботі офіціанткою нам потрібна була уніформа. Вона не підходила для жіночої фігури, в результаті мені довелося купити дві-три сорочки чоловічого розміру XL. Одного разу всі мої гудзики відкрилися прямо перед добрими п'ятьма клієнтами, це була сама незручна подія в моєму житті".

Карлі Смарт
Карлі Смарт

Офіціантка часто носить мішкуватий одяг, намагаючись приховати свою фігуру.

Нагадаємо, що Кім Кардашьян показали свої соски.