З'явилася тривожна інформація про те, що лідер країни-агресора Російської Федерації Володимир Путін вирішив детально розглянути питання про надання соціальних виплат людям на тимчасово окупованих територіях України (Донецької та Луганської областей). Для того щоб отримати гроші, людям навіть не потрібно ніде реєструватися.

Про це стало відомо завдяки новій відповіді українського зовнішньополітичного відомства.

Окупований український Донецьк, скріншот: YouTube
Окупований український Донецьк, скріншот: YouTube

В українському МЗС такі рішення називають порушенням суверенітету України, і, звичайно, з однією метою подальша інтеграція населення тимчасово окупованих територій. А ще в МЗС зазначили, що Кремль вибрав момент для такої "акції" саме під час ескалації безпекової ситуації біля кордонів України.

Путін, скріншот: Youtube
Путін, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"У той час, коли наша держава і партнери докладають усіх зусиль для деескалації ситуації, нове рішення російського керівництва не сприяє цим дипломатичним зусиллям", – зазначають у МЗС.

Також українські дипломати вимагають від Російської Федерації терміново скасувати це рішення і припинити гібридні провокації.

Раніше повідомляли, українці згадали яскраві жарти Скрябіна про Путіна - так міг тільки Кузьма: "Жаба грає Вову в дупу".

Як повідомляв Знай.uа, "стратили" Путіна? Українці помітили моторошну голову на паркані.

Знай.uа писав, воїна ЗСУ від снайперської кулі на Донбасі врятувала книга - сміливо може відзначати другий День народження.