З Полтавської області прийшли доволі дивні новини, які свідчать про тривожну тенденцію українських автодорожників не помічати погодні умови для ремонтних робіт. Справа в тому, що тут ціла бригада з усім потрібним обладнанням вийшла в мороз латати ями. Всю цю пригоду зняли на відео.

Про це стало відомо завдяки публікації одного з українських новинних Telegram-каналів, де очевидці розмістили своє відео.

Ремонт дороги в Лубнах, скріншот: YouTube
Ремонт дороги в Лубнах, скріншот: YouTube

"Унікальна запатентована розробка. Комунальники вирішили своїми силами залатати ями на дорогах в мороз, щоб дотягнути до весни. #Лубни", - в іронічному стилі підписали відео Telegram.

Дійсно, на зображених кадрах можна побачити, як комунальники латають ями на асфальті. На дорожньому покритті чітко видно сніг і лід. Не потрібно бути супер фахівцем, щоб зробити висновок - даний ремонт дуже і дуже не надовго робиться. Адже через такі маніпуляції в холодну пору року, асфальт сходить з дороги разом зі снігом.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Ремонт дороги в Лубнах, скріншот: YouTube
Ремонт дороги в Лубнах, скріншот: YouTube

Наші читачі також можуть подивитися відео з даними "ремонтом". Однак варто пам'ятати, що це не повномасштабний ремонт дороги, а тільки "ямковий" ремонт, і не потрібно витрачати багато нервів на коментування даного факту, адже таке відбувається на українських дорогах не перший, і дуже шкода - не востаннє.

Раніше повідомляли, нова технологія? У Києві комунальники поклали асфальт поверх снігу.

Як повідомляв Знай.uа, багатотонна фура відправила під воду понтонний міст: два села залишилися без жодного сполучення.

Знай.uа писав, не протрималася і місяця: відремонтована за мільярд гривень дорога зіпсувалася в рекордні терміни.