Мешканка Пуерто-Ріко витратила безліч років, щоб скинути сто тридцять п'ять кілограм і вона регулярно ділиться фотографії звідти. Про це повідомляє портал Cosmo.

Жінка на ім'я Шеллі з дитинства страждала від зайвої ваги. В кінцевому підсумку за 10 років цих гойдалок відмітка на вагах наблизилася до 200 кілограмів, і Шеллі усвідомила, що їй пора вдаватися до кардинальних заходів.

Жінка зважилася на шунтування шлунка і сіла на дієту. З тих пір вона стала вегетаріанцем, яка дозволяє їй не страждати від діабету або підвищеного холестерину.

Протягом семи років харчування і тренувань вона скинула сто тридцять п'ять кілограм.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

І хоча пуерториканка худла досить повільно, уникнути появи обвислої шкіри їй не вдалося. Ситуацію посилило народження дитини-якийсь час Шеллі не могла зважитися на крайні заходи.

Проте жінка пережила минулого року операцію з усунення зайвої шкіри. Незважаючи на те, що процес змін не закінчений, результати все одно вражають.

Нагадаємо, що володарка найбільших сідниць світу Наташа Краун станцювала тверк під хіт Брітні Спірс

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що вбладательніца найбільших сідниць в світі Наташа Краун вийшла полювати на холостяків в леопардових лосинах

Також Знай.иа називав топ "порад дилетанта" від Марії Бурмаки на випадок мобілізації та непередбачених ситуацій. Марія Бурмака порекомендувала українцям в першу чергу дізнатися чи є у них на районі бомбосховище, пункт територіальної оборони або будь-яке надійне укриття. Найкраще заздалегідь зібрати всі необхідні документи і тримати їх в одному місці