Жителям України в лютому доведеться на собі відчути магнітні бурі. Такі природні явища можуть негативно вплинути на самопочуття людей, які залежні від метеоумов. Так, 4 і 11 лютого в Україні пройдуть магнітні бурі першого рівня.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця.

Магнітні бурі, фото gettyimages
Магнітні бурі, фото gettyimages

Ці дні важко переносять метеозалежні люди. Найчастіше такі бурі супроводжуються у чутливих жителів головними болями, слабкістю і погіршенням загального стану. Також 10 і 12 лютого вчені відзначають магнітосферу як збуджену.

Це означає, що в середині майбутнього місяця на нас чекає аж три дні поспіль, які можу принести дискомфорт і вплинути на якість нашого життя і здоров'я.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Магнітні бурі, кадр з відео
Магнітні бурі, кадр з відео

Передбачається кілька ефектів впливу магнітного поля на людину, що виникають через спалахи на сонці: це підвищення артеріального тиску, зниження працездатності, головні болі, підвищення тривожності і загострення хронічних захворювань, в тому числі і алергії.

Магнітні бурі позначаються на стані кровотоку і судин, тому можливі головні болі, запаморочення, а також проблеми з серцем.

Магнітні бурі у листопаді 2020, фото - Рexels
Магнітні бурі у листопаді 2020, фото - Рexels

Тому в ці дні метеозалежним людям слід запастися ліками першої необхідності бути максимально обережними на дорогах і в місцях великого скупчення людей;

Утримайтеся від прийняття алкоголю.

Не варто вживати у великій кількості жирну, гостру і солону їжу.

У цей період найкраще зменшити фізичне навантаження і постаратися уникати стресів.

У такі дні варто пити чисту воду, м'ятний чай, натуральні компоти і морси.

Якщо є можливість, то проводите більше часу на свіжому повітрі.

Слідкуйте за артеріальним тиском і запасіться необхідними ліками, якщо у вас є хронічні захворювання.

Раніше повідомляли, зима закінчиться ще в січні? Українські бабаки-віщуни Марічка і Мишка здивували передчасним "прогнозом".

Як повідомляв Знай.uа, похмілля або метеочутливість? Календар магнітних бур у січні 2022 року.

Знай.uа писав, як дізнатися ім'я свого обранця, на удачу і виконання бажань.