Колишня стриптизерка Камі Стрелла записує оргії на OnlyFans, щоб привернути увагу до військових героїв з посттравматичним стресом

Вона, як відомо, продовжує переслідувати свою мрію про роботу в галузі неврології, паралельно створюючи контент для дорослих на OnlyFans, який вона використовує для пожертвувань нужденним ветеранам. Вона заробляє до 50 000 доларів на місяць, щоб допомогти ветеранам війни з посттравматичним стресовим розладом і черепно-мозковими травмами. Про це повідомляє DailyStar.

28-річна Камі Стрелла до всього цього вона була стриптизеркою, отримавши ступінь бакалавра в Північній Кароліні, і сьогодні продовжує вивчати черепно-мозкові травми (ЧМТ) і травми спинного мозку (ТСМ).

"Я вже працювала в індустрії розваг для дорослих і створила обліковий запис на початку 2020 року, ще до того, як дізналася про пандемію. Я працювала стриптизеркою і вебкам-дівчиною, тому робота для дорослих в Інтернеті не була для мене новою концепцією. Здається, люди забули, що онлайн-індустрія для дорослих існувала задовго до OnlyFans", - заявляє вона.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

10% щомісячного заробітку вона витрачає на благодійність організаціям, які займаються військовими-ветеранами. Для того, щоб досягти такого успіху на OnlyFans, їй довелося використовувати деякі навички, які вона придбала під час навчання в університеті, щоб краще просувати себе в соціальних мережах.

Нагадаємо, вчителі знайшли інтимні фото колеги і викликали її чоловіка в школу, педагог вирішила заробити: "Адміністрація збентежена"

Як повідомляв "Знай.ua", красуня покрила все тіло татуюваннями і заробила понад 300 тисяч доларів: "Мама плакала, коли дізналася"

Знай.ua писав, "Лікар сказав мені, що я загину до 40 років": "полунична" історія успіху 27-річної матері - одиначки з OnlyFans-заробила за місяць $60 тисяч