Познайомтеся з Кайлом Хіппхеном, справжнім переможцем першої в своєму роді лотереї, який поступився місцем своєму сусідові по кімнаті в коледжі.

Секрет Хіппхена, нарешті, розкритий, від цього не стає легше, знаючи, що він упустив свій шанс вийти на орбіту Землі, тому що перевищив ліміт ваги. Він шалено розчарований і йому занадто боляче через це, однак-нічого не змінити.

Корабель Crew Dragon здійснив успішну посадку в Атлантичному океані, фото SpaceX
Корабель Crew Dragon здійснив успішну посадку в Атлантичному океані, фото SpaceX

43-річний чоловік-капітан регіонального перевізника Delta Endeavour Air з Флориди. Зовсім недавно він вперше поситив Космічний центр Кеннеді NASA, бо "втратив" Політ на ракеті. Збулася його мрія і слідом - розчарування. Він подолав обмеження по вазі SpaceX, встановлене в 250 фунтів - 113 кілограмів. Дуже мало людина з його оточення знає, що саме він - справжній переможець. Він спостерігав за запуском ракети з VIP-балкона, так як його місце дісталося 42-річному Крісу Семброскі через безвихідну ситуацію.

Вони разом жили з кінця 1990-х років, будучи учнями авіаційного університету Ембрі-Ріддла. Засновник і генеральний директор Shift4 Payments Джаред Ісаакман розіграв у лотерею місце на рейс, куплений у Ілона Маска. У підсумку Кайл Хіппхен купив квитків на 600 доларів, а його друг - всього на 50 баксів. Розіграш проводився в лютому 2021 року. У березні йому почали приходити листи, в яких просилося розповісти про себе.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Переможець у лотереї, скріншот: Youtube
Переможець у лотереї, скріншот: Youtube

Переможець повинен бути менше 6 футів 6 дюймів і важити 250 фунтів (2 метри і 113 кілограмів). Хіппхен був висотою 5 футів 10 дюймів і вагою 330 фунтів (1,8 метра і 150 кілограмів). Запуск був запланований на вересень - часу на схуднення дуже мало. Він задумався над тим, як же Скинути 80 фунтів за шість місяців. І Кайл подарував місце Крісу.

Нагадаємо, "Дикий Захід над землею": Ілон Маск і Джефф Безос влаштували "звалище" над нашими головами. Це більше не може тривати

Як повідомляв "Знай.ua", сестра Ілона Маска народила від їхнього літнього батька-мільярдер прийшов в сказ, дитині вже три роки

Знай.ua писав, супутники Ілона Маска перелякали весь Сідней - думали, що НЛО нападає: "Побачив щось"