Про це вона розповіла у своєму новому блозі на Youtube.

Гостя програми пояснює, що згідно з нумерологією енергетика цифри 8 відповідає за достаток, баланс, процвітання та справедливість, а також це співвідноситься з потоками фінансів. Загалом 8, зазначає вона, означає безкінечність, а тому всі, хто має якийсь зв’язок із бізнесом, має шанс збільшити свої прибутки. Нонна Мусалян особливо підкреслює, що 8 – це гостре відчуття справедливості, енергія в ній йде з минулого в теперішнє і в майбутнє, тому варто фокусуватися на тому, що взагалі діється.

За її словами, сьогодні майже всі особисті та основні планети рухаються прямо. До того ж, зазначає неопсихолог, Юпітер буде в Рибах, тому варто використовувати всі можливості, які дає Всесвіт. «Лютий – це повноцінний місяць для активних дій та нових сценаріїв», - підкреслює Нонна Мусалян.

Зокрема, каже нумеролог, з 5 лютого варто залишати слова та переходити до дій: укладати договори, контракти, взагалі контактувати зі світом, встановлювати соціальні зв’язки та розвиватися. «Дні сили у лютому – це 1, 2, 20 та 22 лютого», - підкреслює вона.

А 20 лютого гостя програми радить звернутися до родових практик, тобто займатися тим, що стосується зв’язку з батьками та предками. У цей день, підкреслює вона, варто звернутися по захист та підтримку до предків, аби ресурси роду допомагали людям у всіх починаннях. «22 лютого – це дзеркальна дата і це дуже сильний день, тому що в нумерології двійка символізує біологічну енергію», - розповідає Нонна Мусалян. Тому, пояснює вона, варто очікувати, що 22 лютого люди матимуть загострену інтуїцію, у них можуть з’явитися ідеї, якісь осяяння – їх потрібно записувати. За словами нумеролога, цього дня людина може отримати сигнал щодо того, що варто реалізувати.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусалян розповіла, що зараз Земля виходить на рівень того, що люди починають зневажати карму.

Також Знай.ua писав про те, що Мусалян пояснила, як людина може змінити своє життя у 2022 році.