У мережі розповіли історію чоловіка. Він працює пекарем, при цьому у нього є психологічний розлад у вигляді шизофренії, яке заважає йому жити.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету на YouTube-каналі Tut.BY, де регулярно розповідають історії людей, що зіткнулися з труднощами.

У 2000 році померла мама Тараса, і для 22-річного хлопця смерть близької людини обернулася великим ударом. Зараз йому 44 роки, і він хворий на шизофренію.

Тарас, фото: скріншот з відео
Тарас, фото: скріншот з відео

До хвороби він навчався в університеті на філософському факультеті, а зараз працює помічником пекаря.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

В один момент він вирішив, що потрібно позбутися від речей покійної мами, і частина з них він спалив, а от інші порізав ножем під час чергового нападу.

Коли в близьких і незнайомих людях Тарас почав бачити співробітників спецслужб, що стежать за ним, батько вирішив, що синові необхідна допомога фахівців.

Зараз такого вже немає. Він просто отримує укол раз на місяць, і відчуває себе прекрасно.

Тарас, фото: скріншот з відео
Тарас, фото: скріншот з відео

"У мене почалося загострення, я без препаратів не можу. Я малюнки свої порвав, Свідоцтво інвалідне, посвідчення, дідусеві ногу зламав. Дідусь вийшов і дверима сильно грюкнув. Я схопився, сам не в собі штовхнув його, він впав і ногу зламав " - розповідає хлопець.

Ліки він приймає постійно, інакше все закінчиться дуже погано.

Живе він в інтернаті 10 років, І сталося це через чорних ріелторів. Вони відібрали у нього квартиру.

Тарас, фото: скріншот з відео
Тарас, фото: скріншот з відео

"Підпиши договір. Я кажу, Ну давайте. Підписав, і так вийшло, що відібрали " - згадує чоловік. При цьому, ніяких грошей йому не заплатили.

Нагадаємо, що у Харкові зникла жінка в червоній шапці і з родимкою на щоці: три дні невідомості

Раніше повідомлялося, що на Львівщині хлопчик втік з дому, щоб врятуватися від матері з шизофренією

Також, "Мисливець на відьом" жорстоко вбив перехожого: вдарив молотком 10 разів і лупив ногами