Внаслідок стрілянини у Дніпрі загинуло п'ятеро військовослужбовців Національної гвардії, що про них відомо.

У сюжеті, присвяченому подіям того трагічного дня, на YouTube, журналісти розповіли, що вдалося дізнатися про загиблих. Як відомо, їх було п'ятеро.

"Наймолодшому було лише 20 років", - зазначають у сюжеті. Це Леонід Черник з Каховки. Він був наймолодшим серед загиблих.

Загиблий Леонід Черник. Фото: YouTube
Загиблий Леонід Черник. Фото: YouTube

Олександр Буганов – старший лейтенант, 35-річний начальник варти. Час який не ніс службу присвячував родині та захоплювався мотоциклами, сходив на Говерлу, мав двох дітей.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Загиблий Олександр Буганов. Фото: YouTube
Загиблий Олександр Буганов. Фото: YouTube

25-річний молодший сержант із Дніпра, Олександр Драган. У соціальних мережах хлопець часто ділився фотографіями з військової служби, пускав багато жартів.

Загиблий Олександр Драган. Фото: YouTube
Загиблий Олександр Драган. Фото: YouTube

Артем Левковський – помічник начальника варти. Родом із Олешки, Херсонської області. До призову мешкав у Каховці. Хлопець нещодавно відзначив свій 22 день народження.

Загиблий Артем Левковський. Фото: Youtube
Загиблий Артем Левковський. Фото: Youtube

Віра Лебединець не була військовослужбовцем. Вона перевіряла перепустки на прохідній заводу і стала останньою жертвою стрільця. Їй було 35 років.

Нагадаємо, раніше десятки поліцейських та нацгвардійців відгукнулись на трагедію у Дніпрі йдуть здавати кров.

Як повідомляв портал "Знай.ua", радник глави МВС Антон Геращенко відреагував на трагедію в Дніпрі і розповів подробиці про стан поранених у бійні на "Південмаші"

Також "Знай.ua" писав, що у Запоріжжі школяр під час уроку пережив клінічну смерть.