Дива трапляються, коли їх зовсім не очікуєш. Це доводить історія однієї сім'ї з Шотландії, у якої більше 11 років тому пропав кіт, але все ж зумів повернутися додому. Про це пише bbc.com.

Кіт на прізвисько Фергус зник зі свого будинку в місті Форрес ще в кінці 2010 року. Через роки волонтер помітив у 80 милях від Абердіна кота, який місяцями тинявся вулицями. В кінцевому підсумку чоловік зловив кота і ідентифікував його за допомогою мікрочіпа, встановивши його господарів.

Кіт Фергус. Фото: bbc.com
Кіт Фергус. Фото: bbc.com

Коли власниця кота Фіона Муттер отримала повідомлення, що домашній улюбленець живий і готовий повернуться додому, то дуже здивувалася, адже вже не сподівалася, що він живий. Жінка розповіла, що Фергус часто йшов з дому на кілька днів, але завжди повертався. Однак одного разу він пішов гуляти і зник на 11 років. Де він був всі ці роки невідомо.

Фіона Муттер зазначила, що після повернення додому Фергусу виділив окрему кімнату, щоб він звик до будинку, а також познайомили його з іншим домашнім якому на прізвисько Оззі. Фергус швидко прийшов до тями і незабаром голосно мурчав, коли господиня брала його на руки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Кіт Фергус. Фото: bbc.com
Кіт Фергус. Фото: bbc.com

Власниця кота поділилася припущенням, що весь цей час він жив в іншій родині, де про нього дбали, адже він зовсім не виглядав як бездомний.

Знай.ua писав, українець врятував тяжкохворого лебедя від вірної загибелі: перебудував під нього будинок, виходив, як сина, і відпустив на свободу.

Нагадаємо, що 160-кілограмовий лев Рома замінив українцю домашнього котика.

Раніше писали, що Харківський зоопарк показав веселі розваги предків людини на снігу.