Ціни на продукти харчування в Україні продовжують вганяти громадян у депресію. Харківські журналісти каналу» віха " пробіглися по Центральному ринку і дізналися ціни на основні продукти.

Овочі

«Овочі по всій Україні дуже дорогі. 20 гривень капуста, буряк морквина, картопля – 15 гривень. Таких цін ще не було! У три-чотири рази все подорожчало " - так характеризують продавці вартість борщового набору. Овочі, що входять до нього, б'ють всі рекорди за вартістю.

Яловичина

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ціни на курятину та індичатину теж лякають покупців: філе індички коштує 132 гривні за кілограм, індиче стегно – 125 гривень за кілограм.

Курятина: окіст по 77 гривень за кілограм, чверть – 64 гривні за кілограм, стейк – 89 гривень за кілограм.

Свинина раптово стала чи не найдоступнішим видом м'яса. М'якоть без кістки обійдеться в 120-130 гривень за кілограм, лопатка без кістки – 110 гривень. Гуляш - по 80 гривень.

Масло і яйця

Один з рекордсменів по подорожчанню За останній рік-рослинна олія на Центральному ринку в Харкові сьогодні літр соняшникової олії обійдеться в середньому 55 гривень. Але це не межа-найближчим часом воно може подорожчати мінімум на 10 гривень, кажуть продавці.

Десяток яєць в середньому коштує 25-36 гривень. На ринку розповіли, що найближчим часом яйця можуть навіть трохи подешевшати.

Нагадаємо, що скумбрія не по 8 гривень, зате з паразитами всередині: українцям показали, що проявляється на прилавках під виглядом "дешевої" риби.

Також Знай писав, що супермаркети почали продавати українцям дрібну картоплю по 100 гривень за кілограм.

Як повідомляв " Знай.ua", Україна готується купувати хліб за кордоном: ще не вирощений урожай пшениці вже продали.