Підліток розшукував своїх біологічних батьків, після загибелі прийомних

В Китаї сталася трагедія, яка сколихнула мережу, китайський підліток, який знайшов своїх біологічних батьків покінчив життя самогубством, після того, як біологічні батьки відмовилися допомагати йому. Про це пише місцеве видання The Paper.

Хлопецю Лю Сюечжоу, оприлюднив великий пост у китайській мережі Weibo у якому попрощався з підписниками. Він став популярним відколи почав розшуки своїх біологічних батьків.

За допомогою поліції та аналізу ДНК, батька хлопця, якому приблизно 17 років вдалося знайти. Його історія захопила Китай і викликала багато співчуття.

У ЗМІ повідомляли, що хлопця "продали" рідні батьки, але коли йому виповнилося 4 роки, через пригоду з феєрверком, прийомні батьки загинули.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Він жив у бабусі з дідусем у розтрощеному будинку. Щоб хоч якось зводити кінці з кінцями з раннього віку хлопчик працював, але й цього було мало щоб оплатити оренду будь-якого придатного до життя будинку.

Дім китайчького хлопчика. Фото: weibo
Дім китайчького хлопчика. Фото: weibo

Лю сказав у соціальних мережах, що спочатку це було щасливе возз’єднання, але все змінилося після того, як він заявив, що йому потрібна фінансова допомога.

Він сказав, що запитав у батьків, чи міг би він жити з ними чи купити чи орендувати для нього будинок, оскільки власного у нього немає.

За словами хлопця, батьки навідріз відмовили йому, а мати навіть заблокувала його на платформі обміну повідомленнями WeChat.

Він хотів подавати на батьків до суду, але отримав шквал осуду та булінгу у соцмережах.

"Я пережив, коли мене називали різними словами", — сказав він, та додав, що його рідні батьки його кинули двічі. У останніх рядках свого допису він зізнався, що "закінчує своє життя".

Він помер рано вранці того ж дня. Родичі його загиблих батьків підтвердили, його смерть.

Відтоді сторінка Лю у Weibo переповнена співчутливими коментарями, багато з яких висловлювали гнів щодо кіберхуліганів.

"Кібербулінг, який він зазнав, був занадто важким для дорослого, не кажучи вже про дитину", – написали в коментарях.

Нагадаємо, раніше під стінами Верховної Ради 25 січня відбулися сутички, що сталося.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нелюди відняли життя у маленького папуги.

Також "Знай.ua" писав, що дівчина віддала нирку важкохворому коханому, але він зрадив і втік.