Шеф-кухар Олів'є Бріо пояснив, що додавання кленового сиропу до вашої смаженої картоплі може надати чудовий смак хрусткій, але пухнастій картоплі, особливо з невеликою кількістю солі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Великобританія не відома тим, що готує найкращу їжу — дещо несправедливо, але є одне блюдо, яке вони чудово готують-це недільне печеня.

І є цілий ряд гарнірів, які можуть супроводжувати ваш вибір м'яса від брокколі до йоркширських пудингів.

Є один гарнір, який, відверто кажучи, гріх не їсти на жаркій вечері - хрусткий золотистий смажену картоплю.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Картопля
Картопля

Любителям смаженої картоплі буде цікаво спробувати лайфхак одного шеф-кухаря для хрустких, ідеально підрум'янених смажених картоплин.

Шеф-кухар Олів'є Бріо рекомендує додавати кілька столових ложок кленового сиропу до картоплі, щоб печеня було хрустким зовні, але повітряним всередині з солодким післясмаком.

Це надає їм чудовий карамелізований смак.

Картопля
Картопля

Шеф-кухар Олів'є сказав: "Коли справа доходить до приготування кращої смаженої картоплі, переконайтеся, що ви використовуєте правильний сорт картоплі для роботи. Картопля Maris Piper ідеально підходить для запікання, так як у нього золотиста шкірка, як в підручнику, і пухнаста текстура всередині. Трави, такі як свіжий чебрець і розмарин, ідеально підходять для приправи. Я також особисто люблю розрізати цибулину часнику навпіл з шкіркою, а потім класти її в лоток до картоплі, щоб просочити гусячим/качиним жиром, щоб поліпшити загальний смак і запах".

Нагадаємо, що у мережі розповіли, як бюджетно нагодувати сім'ю.