У Польщі, в містечку Мазури, врятували від забою корову, яка не може народити теля і не дає молока. Про це стало відомо з повідомлення місцевих активістів.

За порятунок корівки на прізвисько Помадка, яку польські фермери хотіли відправити на забій через безпліддя, взялися місцеві ЛГБТ-активісти.

На їхню думку, корова є транссексуалом. Справа в тому, що тварина стала безплідним і втратила родові шляхи через травму, отриманої при появі на світ. Але, за запевненнями активістів, бідна Помадка просто вважає себе биком і її необхідно вирвати з лап кровожерливих фермерів-трансфобів.

Скрін, Facebook корова Помадка
Скрін, Facebook корова Помадка

Люди відкрили спеціальний сайт, на якому зібрали гроші для викупу тварини. Зібрати п'ять тисяч злотих (близько 35 тисяч гривень) у них вийшло дуже швидко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скрін, https://zrzutka.pl/hk4vk5
Скрін, https://zrzutka.pl/hk4vk5

"Це історія трансфобії, настільки глибокої, що виходить за рамки жанрових ліній. На фермі народилися незвичайні телята, близнюки. Одна з них — телиця, але вона схожа на бика і ніколи не зможе розмножитися. Власник називає її "трансвеститом". Йому так соромно, що спочатку навіть не хотів її продати, а відправити на бійню", - пишуть на сайті зі збору коштів.

Раніше повідомляли, компанія Ілона Маска вживила чіп у мозок мавпи: тепер грає у відеоігри силою думки.

Як повідомляв Знай.uа, навіть пост не допомагає? Подивися на цю мавпу з ожирінням і твої "зайві" кілограми почнуть ворушитися.

Знай.uа писав, скандальний харківський ринок "Барабашово" окупували кози- "зжерли чийсь віник".