Популярна ютуберша Мелані Хем померла у віці 36 років. У неї було понад 810 тисяч передплатників, і вона була відома тим, що створювала відеоролики і документувала свою боротьбу за здоров'я. В одному відео вона зізналася, що у неї епітеліоїдна ангіоміоліпома, різновид саркоми, пише Insider.

Згідно з повідомленнями в її профілях у соціальних мережах, Мелані Хем, зірка YouTube, яка поділилася своїм життям з раком зі своїми шанувальниками, померла у віці 36 років 12 січня.

"З важким серцем і глибоким сумом я ділюся новиною про смерть моєї милої, дивовижної, красивої дружини Мелані. Якщо ви стежили за нашими пригодами, я впевнений, що ви, як і ми, сподівалися, що вона зможе перемогти цю підступну хворобу», — йдеться в постах її чоловіка Роберта Хема.

У Хем було понад 810 тисяч передплатників на YouTube, куди вона завантажувала уроки, що показують, як в'язати спицями, шити і в'язати гачком різні предмети. Вона також розмістила відео про свої особисті медичні проблеми, в тому числі одне відео "оновлення раку", в якому вона говорила про наявність пухлини в своєму тілі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

У відео вона сказала, що у неї епітеліоїдна ангіоміоліпома, тип саркоми, яка є рідкісним раком, який проявляється в м'яких тканинах, таких як жир, м'язи і кістки.

Перед смертю вона також ділилася медичними новинами в Instagram, де у неї було 46 тисяч передплатників.

Її канал, заснований в 2011 році, має в цілому понад 71 мільйон переглядів, а її найпопулярніше відео — урок в'язання гачком дитячого ковдри — набрало майже 6 мільйонів переглядів.

Її останнє відео, опубліковане в квітні, являло собою 9-хвилинний посібник для початківців з в'язання гачком.

В Instagram, Facebook і YouTube тисячі шанувальників оплакували її. Один коментатор у Facebook написав, що Хем «залишиться джерелом натхнення в моєму житті».

Раніше повідомляли, "Тато привів на похорон мами коханку, мою ровесницю": повчальна історія 26-річної блогерки.

Як повідомляв Знай.uа, жінка розповіла про своє життя з невиліковним раком :" від 3 до 5 років".

Знай.uа писав, шоу на каналі "Україна" з Сухановим 9 років: 120 тисяч кілометрів і море людських страждань.