21 червня 2020 року в Києві в багатоквартирному будинку стався вибух — кілька поверхів величезної будівлі просто склалися. В цей час Анатолій разом з мамою і татом був удома. Історію людини, яка вижила у вибуху будинку, але втратила батька і кращого друга в одній особі, розповіли в проекті «бути молодим».

Це був звичайний день, нічим не примітний. Хлопець розповідає, що спочатку почув хлопок, а потім у повітрі стало темно від бетонного пилу — квартира, де він жив, перестала існувати. Від пилу неможливо було дихати. Анатолій вибіг зі своєї кімнати, почав кликати батьків. Мати намагалася вибратися зі зруйнованої квартири, орієнтуючись на голос Сина.

Скрін, відео YouTube батько Анатолія
Скрін, відео YouTube батько Анатолія

Під завалами опинився його батько. На жаль, чоловіка не вдалося врятувати. Як і ще чотирьох осіб у цьому ж під'їзді.

"Перекриття з верхніх поверхів склалися, і все це на мого батька», - розповідає молодий чоловік. У нього і матері почалася істерика, вони намагалися відкопати главу сімейства, але нічого не вийшло.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Виходить Настя, сусідка, вся в крові і теж кричить, що завалило її батьків», - додає він.

Пізніше з'ясувалося, що, ймовірно, вибух стався через помилку людей, які проводили роботи з газовим обладнанням напередодні трагедії.

зруйнований будинок на Позняках, фото: 44.ua
зруйнований будинок на Позняках, фото: 44.ua

Кілька місяців після трагедії хлопець боявся гучних звуків, з'явилися проблеми зі сном, він сильно схуд. Зі звичайного підлітка Анатолію довелося стати різко дорослим.

Нагадаємо, що сотні тернополян опинилися в крижаній пастці, швидка і поліція не приїдуть.