Динамо Київ обіграло Реал Мурсію. Про це повідомляє портал football.ua.

Підопічні Мірчі Луческу в рамках навчально-тренувального збору в Іспанії зіграли три матчі. Останній відбувся проти команди Сегунди B Реал Мурсії. У важкій і непростій грі українська команда перемогла іспанців з рахунком 3:1.

Кияни пропустили швидкий гол. Гравці Реал Мурсія атакували на сьомій хвилині і буквально розтріляли воротаря біло-синіх. Голкіпер "Динамо" Денис Бойко два рази витягнув м'яч після ударів, проте третій виявився результативним.

Проте Український клуб зміг зрівняти в середині першого тайму. Де Пена пробивав зі стандарту, але м'яч не долетівши до воріт відскочив назад на лінію штрафного майданчика, звідки Кулач в дотик пробив точно у ворота.

"Динамо" Київ, фото: Instagram
"Динамо" Київ, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Лише наприкінці другого тайму вийшло вирватися вперед. Циганков подав на Шапаренка, який розстріляв ворота на вісімдесят четвертій хвилині. Через три хвилини Буяльський збільшив перевагу киян, скориставшись невеликим хаосом у чужому штрафному майданчику.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Кондратюк повторив танець Хюррем з "чудового століття" на ковзанах. Під час виступу молодого спортсмена можна було почути кілька музичних уривків "Величне століття. Імперія Кесем".

Також Знай.uа повідомляв, що Андрій Шевченко готовий очолити футбольну збірну Польщі. Колишній капітан української збірної зазнав невдачі з італійським "Дженоа", але вже уклав контракт з" польським футбольним союзом", тобто контролюватиме футбольну збірну Польщі.

Нагадаємо, екс-футболіста "Динамо" Артема Мілевського обламала дівчина, не впізнала легенду - "Ви відомий хтось?"