У Києві, під будівлею Верховної Ради в результаті акції протесту правоохоронці почали масово затримувати мітингувальників і виводити народних депутатів з парламенту.

25 січня відбулася акція протесту за участю представників руху "SaveФОП", які вимагали прийняття Верховною Радою законопроекту №5866-1, спрямованого на захист спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності.

За даними ЗМІ, біля українського парламенту перебувають більше тисячі осіб. Правоохоронці порахували таку акцію аж ніяк не мирною і почали розганяти натовп, згодом чого сталося зіткнення і затримання мітингувальників. Всіх депутатів евакуювали з будівлі Ради через підземний перехід.

Акція протесту ФОП, скріншот з відео
Акція протесту ФОП, скріншот з відео

Верховна Рада, скріншот з відео
Верховна Рада, скріншот з відео

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Очевидці з місця подій і учасники акції зняли декілька відеороликів і знімків, на яких видно справжню тисняву, в якій за інформацією постраждали обидві сторони. Також відомо, що на даний момент затримано більше 20-ти протестувальників.

Затримання протестувальників під час акції ФОП, скріншот з відео
Затримання протестувальників під час акції ФОП, скріншот з відео

На деяких кадрах, знятих кореспондентом "УНІАН", можна побачити навіть травмованих людей.

Нагадаємо, прихильники Петра Порошенка зібралися під вікнами офісу Зеленського - з-під суду рушили на Банкову: "Слуга, виходь! Народ прийшов!"

Як повідомляв Знай.uа, Петру Порошенку обрали запобіжний захід, центр Києва оточили сотні правоохоронців: ексклюзивний репортаж з місця подій

Також портал Знай.uа писав, що в Україні хочуть відкрити двері для дітей мігрантів і тих, хто принесе "копієчку": на випадок, якщо виберуть нас, а не Польщу