Використання сучасних медичних препаратів, іноді може принести не тільки користь, але і виняткову шкоду і дискомфорт

Про одного з пацієнтів, який довгі роки застосовував для лікування свого шкірного захворювання крем, що містить стероїди, а також чим це закінчилося, включаючи й відносно позитивний результат, пише "7News".

Екзема. Фото: 7news.com.au
Екзема. Фото: 7news.com.au

Зокрема, молодий чоловік вирішив не використовувати той засіб, яким користувався близько 20 років для лікування від екземи, оскільки помітив - мазі діють все гірше, хоча і містять більше стероїдів, а шкіра продовжує червоніти та лущитися. З цих причин, 26-річний чоловік повністю відмовився від подібних медпрепаратів, в надії, що його шкірний покрив заживе сам по собі й без додаткової вологи, але все обернулося надзвичайно хворобливими відчуттями, включаючи малоприємний зовнішній вигляд.

За словами медиків, Джордан почав страждати так званим "синдромом скасування місцевих стероїдів" або "TSW", досить рідкісним калічить шкірним захворюванням, що проявився після відмови від прописаних кремів. Втім, через місяці "агонії" і дискомфорту, пацієнт знову зустрівся з натуропатом, і після здачі крові на аналіз йому заявили про дві інфекції, і" підсадили " на антибіотики й стероїдний крем, від чого, але все ж, після місячного курсу такого лікування, повністю відмовився.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Екзема. Фото: 7news.com.au
Екзема. Фото: 7news.com.au

Екзема. Фото: 7news.com.au
Екзема. Фото: 7news.com.au

У підсумку, після відчайдушних спроб, чоловік зупинився на абсолютно іншому препараті - засобі "No Moisture Treatment", яке повністю видаляє всі стероїди, зволожувальному кремі, і обмежив споживання води до 1-1, 5 літра/щодня: шкіра висушується і починає виробляти власну вологу, включаючи нормалізацію зовнішнього вигляду, без необхідності в стероїдних кремах. Таким чином, тривала хвороба була поступово переможена, і життя хлопця повернулася в нормальну течію.

Поступове одужання. Фото: 7news.com.au
Поступове одужання. Фото: 7news.com.au

Поступове одужання. Фото: 7news.com.au
Поступове одужання. Фото: 7news.com.au

До слова, до цього на "Знай" писали про те, який курс іноземних валют очікується в Україні у вівторок, 25-го січня.

Також раніше ми інформували про те, що відбулася екстрена Заміна фіналіста "Євробачення-2022".

А до цього наш портал повідомляли про те, де в Україні пройде сніг, і в яких регіонах потеплішає до 0 градусів за Цельсієм вже 25-го січня.