У мережі розповіли про інцидент, який трапився з нареченим і нареченою. Чоловік вирішила не запрошувати власну сестру на весілля після випадку на дівич-вечорі.

Невинна витівка в дівич-вечір може бути дуже веселою, якщо це зроблено з добрими намірами і з повним знанням того, що ніхто там насправді не засмутиться і не ображається.

Сестра чоловіка влаштувала жорстокий розіграш на дівич-вечорі нареченої. Вони після цього прямо їй сказали, що не хочуть бачити на весіллі її, і таке рішення викликало величезну кількість проблем в сім'ї.

Весілля, скріншот: YouTube
Весілля, скріншот: YouTube

Дівчина перебувала на вечірці, і раптом вирішила всім гостям сказати, що взяла з собою ще декого, і цей персонаж вкрай їх здивує. Потім вона винесла скелет, який одягла у футболку.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила
Показати ще

"Моя 20-річна сестра не була запрошена на моє весілля після того, як вона пішла на дівич-вечір моєї нареченої, оголосила, що у неї є спеціальний несподіваний гість, а потім колесила зі скелетом, одягненим у футболку "сестра нареченої", - сказав наречений.

Весілля, скріншот: YouTube
Весілля, скріншот: YouTube

Весь сенс в тому, що це була футболка молодшої сестри нареченої, яка на жаль померла, коли тій було всього 16 років.

Брат був в сказі від такої поведінки її сестри, навіть якщо їй ніколи не подобалася наречена - вона перейшла вже всі межі.

Скрін, відео YouTube весілля
Скрін, відео YouTube весілля

При цьому, багато членів сім'ї попросили нареченого відпустити ситуацію, адже в майбутньому він пошкодує про своє рішення. Про це заявила і сама наречена, над якою жорстоко пожартували.

Пранк, фото: скріншот
Пранк, фото: скріншот

"Я відчуваю, що правий, але, схоже, ніхто інший не згоден. І ніхто навіть не намагається змусити мою сестру вибачитися!"- продовжує розповідати наречений. Це викликало цілий розкол в його родині, і багато родичів відмовилися приходити на весілля.

Нагадаємо, що діти залишилися без батьків: безжальний чоловік забрав життя молодят через місце на стоянці

Раніше повідомлялося, що тенісист Енді Маррей втратив обручку, яку прив'язав до взуття, дружина буде в люті

Також, у мережі назвали найчастішу причину смертей українців.