Чоловік використовував циркулярну пилу, коли відрізав собі руку по плече і, хитаючись, вийшов на вулицю, несучи її, і перші зустрічні люди змогли врятувати йоно.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Життя людини, що спотикається на вулиці з власною відрубаною рукою, було врятоване завдяки "божественному втручанню" двох перехожих.

Молодий чоловік, ім'я якого не називається, випадково відрізав руку у плеча, працюючи циркулярною пилкою.

Він взяв її і, хитаючись, вийшов з магазину в Льюїстоні, штат Мен, США.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дивом перші дві людини, яких він зустрів, були працівниками ради, яких навчили зав'язувати джгути.

Вони зупинили його кровотечу, в той час як інші робітники викликали швидку допомогу.

Його терміново доставили в лікарню, а поліція пішла за поїздом з кров'ю назад в магазин, де в п'ятницю близько 9 ранку стався нещасний випадок.

Мері Енн Бренчік, директор громадських робіт Льюїстона, сказала, що Кем Бернард і Боб Олсен, два робітників, які кинулися на допомогу людині, обидва є хірургами, навченими використовувати такі методи порятунку життя.

Вулиця
Вулиця

Вона сказала Sun Journal: "Це повинно було бути божественним втручанням, тому що два мої найкращі хлопці просто опинилися там, шліфуючи тротуари. Я дійсно сподіваюся, що це мало значення для цього хлопця".

Чоловікові зробили операцію в п'ятницю, і, як вважають, він одужує. Невідомо, чи вдалося знову прикріпити руку.

Органи охорони здоров'я та безпеки були проінформовані, і розслідування було розпочато.

Медичні експерти кажуть, що якщо люди стикаються з людиною, яка отримала таку травму, вони повинні негайно звернутися в швидку допомогу.

До прибуття допомоги їм слід накласти джгут або притиснути до рани чисту тканину або поліетиленовий пакет, щоб уповільнити крововтрату.

Нагадаємо, що чоловік прийняв важкі пологи на борту переповненого літака.